Nieuws Antwerpen OFFF by night line up staat vast

OFFF by night line up staat vast

OFFF by night line up staat vast

Rizon Parein, initiatiefnemer OFF by night

Rizon Parein, initiatiefnemer OFF by night

Het stadsfestival Born in Antwerp gaat zijn laatste maand in. Met onder meer ‘OFFF by night’, het slotfestival ‘works’ en de heropening van Museum Plantin-Moretus is er tot 2 oktober nog heel wat te beleven voor Antwerpse creatievelingen.
Intussen is de line up bekend van het OFFF-festival dat op 22, 23 en 24 september zijn tenten in de Parkloods van Park Spoor Noord opslaat. OFFF is een inspirerende driedaagse voor iedereen die met design bezig is. Met presentaties door grote namen uit de designwereld en ook heel wat demo’s, workshops, boekenstandjes en marktjes.

OFFF, het grootste designfestival van Europa, vindt jaarlijks plaats in Barcelona. Op initiatief van Rizon Parein, gerenommeerd 3D-designer en curator van Born in Antwerp, komt er voor de eerste keer een extra editie in Antwerpen. Die wordt uitzonderlijk ’s avonds georganiseerd, vandaar ‘OFFF by night’.

De eerste avond steekt Mark Chalmers van wal om 17u. Het wordt een niet te missen ‘talk’ van deze managing director bij VICE in Amsterdam, door Fortune omschreven als “the multibillion-dollar youth media powerhouse”. Chalmers behoort tot de top 5 creative directors in Europa en ligt mee aan de basis van het wereldwijde collectief Creative Social.

Op 23 september zal Rizon, die het van school drop out op 17-jarige leeftijd en graffiti straatkunstenaar schopte tot vooraanstaand 3D designer in de reklamewereld, zijn verhaal doen. De laatste jaren werkt hij hoofdzakelijk voor Nike in Portland.

Naast de line up is er ook een Q&A track, een mix van lokale helden, talentvolle mensen en grote studio’s die samen voor verrassingen zorgen in een ontspannen sfeer en dat drie avonden lang.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.