Nieuws Antwerpen Omina samen met Prinses Astrid op missie naar Amerika

Omina samen met Prinses Astrid op missie naar Amerika

Omina samen met Prinses Astrid op missie naar Amerika

ANTWERPEN – Omina Technologies, gevestigd in Antwerpen, neemt deel aan de komende Belgische Economische Missie naar de VS aan, van 4-12 juni in New York, Boston en Atlanta. De missie, geleid door Prinses Astrid en Sophie Wilmès, zal de zakelijke partnerschappen tussen België en de VS versterken. Omina Technologies deelname brengt betrouwbare en ethische kunstmatige intelligentie oplossingen.

Belgische en Amerikaanse bedrijven uit verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg en biowetenschappen, zullen deelnemen aan dit 8-daagse evenement.

Dit is de eerste Belgische Economische Missie naar de VS in 5 jaar, met een verwachte opkomst van meer dan 500 deelnemers die zich zullen bezighouden met B2B-vergaderingen, netwerken en seminaries.

“Omina Technologies is zeer verheugd deel te nemen aan de Belgische Economische Missie naar de VS en onze AI-oplossingen naar belangrijke sectoren zoals gezondheidszorg en biowetenschappen te brengen,” zei Brian Alexander, President van de Amerikaanse divisie van Omina.

 

Het Omina team in Antwerpen.

“Dit zijn sectoren waar AI wordt gebruikt om risicovolle beslissingen te nemen in de context van een complex regelgevend kader”, zegt Brian Alexander. “Tijdens de missie zal Omina zich richten op hoe ons Justifai-platform zakelijke domeinexperts in staat kan stellen om schaalbare, betrouwbare AI-innovaties te co-creëren die voldoen aan de regelgeving.”

“Vorig jaar hadden we een succesvolle WinWinner crowdfunding campagne om de go-to-market van ons AI-programma Justifai, in Europa en de VS te ondersteunen. De deelname aan de Missie zal onze go-to-market in de VS nog een extra duwtje in de rug geven”, aldus Rachel Alexander, CEO en tevens oprichter van Omina Technologies.

Omina is in 2016 opgericht door Rachel Alexander. Zij was eerder werkzaam bij studio 100. Met haar kennis in Artificiële Intelligentie wil ze nu Amerika veroveren.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.