Nieuws Antwerpen Onafhankelijk Adviesplatform gaat bomen planten

Onafhankelijk Adviesplatform gaat bomen planten

Onafhankelijk Adviesplatform gaat bomen planten

WOMMELGEM – Onafhankelijk Adviesplatform, de specialist in het verlagen van de energiefactuur voor zelfstandigen en kmo’s, gaat niet van business veranderen. Wel gingen ze recent een samenwerking aan met BOS+, een organisatie die zich inzet voor duurzaam bosbeheer. Elke nieuwe klant draagt zijn/haar steentje bij voor het aanplanten van bomen.

Om haar ecologische voetafdruk te compenseren, heeft Onafhankelijk Adviesplatform besloten om voor elk nieuw klantdossier, een vast bedrag te schenken aan BOS+. Dit budget zal besteed worden aan het aanplanten van bomen. “We waren als onderneming al langer op zoek naar bijkomende mogelijkheden om in te zetten op duurzaamheid. Aangezien heel wat van onze medewerkers een hart hebben voor de natuur, kwam de aanvraag van BOS+ dan ook als geroepen”, zegt Andy De Bondt, zaakvoerder van Onafhankelijk Adviesplatform.

Nu meer dan ooit nood aan bos

In crisistijden is het eerder uitzonderlijk dat een onderneming bijkomend investeert in duurzame projecten. “De impact op onze business is voorlopig eerder klein en verder zit maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons DNA. Bovendien merken heel wat mensen nu pas echt hoe belangrijk bossen zijn. Heel wat mensen trekken nu naar het bos om toch even buiten te kunnen komen”, vertelt De Bondt.

Onafhankelijk Adviesplatform bestaat uit een team van energie-experten gespecialiseerd in het verlagen van de consument zijn energiefactuur. “Het verlagen van de energiefactuur is nu misschien wel belangrijker dan ooit voor heel wat ondernemers”, besluit De Bondt.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.