Nieuws Antwerpen Ondernemend Antwerpen verzamelt op 8 december

Ondernemend Antwerpen verzamelt op 8 december

Ondernemend Antwerpen verzamelt op 8 december

made-in-a_skyline-a‘Made in Antwerpen’ brengt opnieuw de top van de Antwerpse ondernemerswereld live bij elkaar na een geslaagd eerste event in juni 2015 met meer dan 350 aanwezigen. Op donderdag 8 december zijn de nieuwe gebouwen van J&M Catering in Schelle het decor voor de tweede editie van Made in Antwerpen Live!

We brengen enkele toppers uit de regio.
BASF CEO Wouter De Geest zal toelichten hoe de chemie Antwerpen verbindt, na de verwelkoming door Marc Vangeel, voorzitter Mediahuis.

Aansluitend heeft Filip Smet, oprichter van de succesvolle start-up Lemon Companies, het over dé trends en bruikbare tips & tricks rond digitalisering in 2017.

Over de hele wereld staat Antwerpen bekend als “the City of Diamonds”. Ari Epstein, CEO van AWDC, zal uitleggen wat de diamantsector zo uniek maakt en hoe die al meer dan 550 jaar onafscheidelijk met Antwerpen verbonden is.

‘Made in Antwerpen’ heeft ook oog voor de creatieve industrieën. De Hollandse aanstekelijke tweelingzussen met Antwerpse raakvlakken, Joyce en Raissa De Haas, zijn de wereld aan het veroveren met hun softdrink merk Double Dutch Drinks. Zij komen hun succesverhaal uit de doeken doen.

Later die namiddag plannen we het niet te missen debat onder moderatie van mijn ‘Made in Antwerpen’ collega Guy Janssens.
De invloed van politiek op ondernemerschap valt niet weg te denken. Schepen Koen Kennis gaat de confrontatie over verschillende actuele thema’s aan met ondermeer Wouter De Geest en de Rector van de UA, Herman Van Goethem. Op dit debat komen we binnenkort terug want we hebben hiervoor uw inbreng nodig!

Tot slot dompelen we u onder in een heuse culinaire verwennerij met een walking dinner geïnspireerd op de Antwerpse keuken. Een ideaal netwerkmoment. Meer info over het programma en inschrijvingen vindt u hier.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.