Nieuws Ondernemers organiseren samen eerste Kerst Shopping Day van Lint: “Lokaal shoppen blijft erg belangrijk”

Ondernemers organiseren samen eerste Kerst Shopping Day van Lint: “Lokaal shoppen blijft erg belangrijk”

Foto: RR

Ondernemers organiseren samen eerste Kerst Shopping Day van Lint: “Lokaal shoppen blijft erg belangrijk”

LINT – HOVE Het bedrijfsgebouw van Studio Elle en GT Interior aan de Liersesteenweg is zondag het decor voor de eerste Kerst Shopping Day van Lint. Hiervoor zorgen zeven Lintse handelaren en één uit Hove.

Een shopevent tijdens de eindejaarsperiode moet niet alleen in grote gemeenten of steden doorgaan. Dit bewijzen de lokale ondernemers uit het kleine Lint en Hove door samen een shopmoment met een gevarieerd aanbod te organiseren. “De bezoekers kunnen leuke kerstcadeaus kopen en ondertussen genieten van een hapje en een drankje. Het is erg belangrijk om lokaal te blijven shoppen en dat willen we met dit evenement graag tonen”, geven de initiatiefnemers aan.

Bloemen tot gezelschapsspelletjes

De deelnemende ondernemers zijn schoonheidssalon Studio Elle, interieurinrichter GT Interior, interieurspecialist Lint.erieur, Stoneboxer voor gezelschapsspelletjes, Laventa Florals met bloemencreaties op maat, ijs- en koffiebar Bar Zoet, LieKnits & Beads voor handgemaakte hebbedingetjes en AlTinno met uitgesneden en gegraveerde decoraties.

De klanten die zondag vanaf 15 uur welkom zijn, kunnen ook iets winnen na hun bezoek. Wie iets aankoopt, maakt namelijk kans op prijzen van de deelnemende handelaren. Het gaat bijvoorbeeld om een droogboeket, waardebonnen, een sjaal van Studio Elle of een gepersonaliseerd graveerwerk.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.