Nieuws Antwerpen Ondernemers vinden zichzelf bij Qlick Coaching

Ondernemers vinden zichzelf bij Qlick Coaching

Ondernemers vinden zichzelf bij Qlick Coaching

aga was erOndernemers worden vandaag meer dan ooit op de proef gesteld. Alleen de sterksten blijven in deze crisis overeind. “Ondernemers moeten vandaag op eigen kracht gaan en hun authenticiteit bewijzen”, zeggen Anneliese Monden en Chantal Smedts. Samen runnen ze hun bedrijf Qlick Coaching in Kapellen waarmee ze honderden bedrijfsleiders driedimensionaal leidersschap (3D) proberen bij te brengen.

Een 3D-bedrijfsleider moet vandaag zichzelf kennen, weten waar hij staat, wie hij is en hoe hij als ondernemer het maximale potentieel uit zijn werknemers kan halen. Zichzelf leren kennen is evenwel niet evident, menen Anneliese Monden en Chantal Smedts. Ze tekenen daartoe binnen Qlick Coaching een individueel parcours of een groepstraject uit op maat van de onderneming. “Wij proberen onze klanten vaardigheden te laten ontwikkelen die hen in staat moeten stellen om zichzelf te coachen en op de juiste manier om te gaan met een team. Dit houdt in dat de bedrijfsleider de nodige kracht bij zichzelf vindt”, zegt Anneliese Monden.

Verleden jaar zijn verscheidene honderden bedrijfsleiders, zelfstandigen en vrije beroepers gepasseerd bij Qlick Coaching. Zij hebben er geëxperimenteerd met relaxatie oefeningen, awareness sessies, 3D-bewustzijnstrainingen, herbronningsseminaries enz. Ze hebben er de labyrinth walk afgelegd, een zoektoch naar de kern. Het gaat om zelfontplooiing, zelfrealisatie, herboren worden. Tot ze de “click” onderkenden. Dé click in hun leven. Vandaar ook: Click Coaching.

Click Coaching is ondertussen vanuit Kapellen uitgbouwd tot een mooi bedrijf. “We zijn nu met z’n vieren. We zijn de facto begonnen met de publicatie van een boek, “Word wie je echt wil zijn”. We zijn sindsdien verder doorgegroeid. Mijn collega Chantal Smedts moet het vooral hebben van haar onstuitbare creativiteit. Ikzelf ga meer uit van mijn internationale ervaring bij oa. General Electric.”

Click Coaching is onlangs voor de vierde keer met een groep naar Thailand vertrokken. Het bedrijf gaat effectief over de grenzen heen. “Zoals ook iedereen over zijn eigen grenzen heen moet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer