Nieuws Antwerpen Ondernemershotspot The Guest komt naar Antwerpen

Ondernemershotspot The Guest komt naar Antwerpen

Ondernemershotspot The Guest komt naar Antwerpen

In de Huidevetterstraat in Antwerpen komt er deze zomer een nieuw retailconcept The Guest. Na een succesvolle pop-up in Knokke, komt de conceptstore nu ook naar Antwerpen om ondernemers en gevestigde waarden zichzelf te helpen heruitvinden. De opening van de winkel is voorzien rond eind augustus 2021.

Initiatiefnemers Jim Cantens en Guy Rietens willen met The Guest een kans geven aan jong, lokaal talent. De hotspot zal zowel een offline- als onlineplatform bieden aan ondernemers. Om bezoekers een totaalbeleving te bezorgen, zal er ook een foodcorner, een exporuimte, een podcaststudio en een deejay booth te vinden zijn.

“The Guest moet meer zijn dan een winkel”, vertellen Cantens en Rietens. “We willen onze gasten onderdompelen in een wereld van mode & beauty, food & beverage, interieur & design, gezondheid & sport alsook kunst, architectuur en boeken. Zoals een lifestylemagazine inspireert door alle mooie dingen in het leven te belichten, doet The Guest dat in het echt. In onze Guest-corner nodigen we elk seizoen nieuwe designers en merken uit om hun verhaal te vertellen.”

Door de rol van curator op zich te nemen, wordt het platform ook een incubator voor productlanceringen, collabs en start-ups. De bedoeling is dat een bezoek aan The Guest voelt als bladeren door een tijdschrift.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen, Berchem
Antwerpen

Nieuwe lijst van 13 faillissementen

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 22 juli het faillissement van 13 bedrijven en zelfstandigen… Lees meer