Nieuws Antwerpen Ongeëvenaarde moduleerbaarheid in de bedrijfswagen van de toekomst

Ongeëvenaarde moduleerbaarheid in de bedrijfswagen van de toekomst

Ongeëvenaarde moduleerbaarheid in de bedrijfswagen van de toekomst

De gloednieuwe Renault CAPTUR staat sinds kort in de showroom van Renault Antwerpen. Het populaire SUV-stadsmodel kreeg voor het nieuwe jaar een volledige make-over. Met een vernieuwd en atletisch design, tot wel 90 personalisatieconfiguraties en de ultieme multimedia-ervaring aan boord, belooft de CAPTUR ook in 2020 dé onbetwiste leider van zijn marktsegment te blijven.

De CAPTUR kreeg een veelbelovende make-over, zowel binnenin als van buitenaf. De wagen kreeg een scherper design en full-led verlichting, voor een atletische uitstraling die kwaliteit uitschreeuwt. Met 11 koetswerkkleuren en een reeks aan personalisatiemogelijkheden, zowel voor in- als exterieur, zijn tot wel 90 verschillende combinaties mogelijk. Binnenin wordt de bestuurder omgeven door luxe; een zwevende middenconsole met e-shifterhendel en centraal scherm, leveren de ultieme rijervaring.

State-of-the-art

Met de nieuwste connectiviteitstechnologieën aan boord en state-of-the-art rijhulpsystemen, zoals een snelweg- en verkeersassistent en een 360° camera, plaveit de CAPTUR de weg naar autonoom rijden. Daarbovenop kan de bestuurder dankzij de MULTI-SENSE functie uit verschillende rijmodi of sfeerverlichtingen kiezen. Deze personalisatiefuncties zorgen samen met de talloze kleurencombinaties voor een moduleerbaarheid die ongeëvenaard blijft in het SUV-marktsegment.

Efficiënter en schoner

Ook onder de motorkap kreeg de toonaangevende CAPTUR een grondige opfrisbeurt. De nieuwe reeks benzine- en dieselmotoren voldoen aan de strikte Euro 6DT-norm. Dat maakt ze bovendien efficiënter en schoner dan ooit tevoren. De CAPTUR is verkrijgen met een benzinemotor van 100, 130 of 155 pk of een dieselmotor van 115 pk. Daarnaast kan je kiezen voor een handgeschakelde of een automatische versnellingsbak. In de nabije toekomst zal ook een herlaadbare E-TECH Plug-in hybride versie van de CAPTUR zijn opwachting maken.

Inmiddels staat de nieuwe CAPTUR in de showroom van Renault Antwerpen, waar hij ook meteen besteld kan worden. De CAPTUR komt in vier verschillende uitvoeringen: Life, Zen, Intens en Initiale Paris. Voor bedrijven heeft Renault enkele interessante condities, zo is de CAPTUR voor professionals al te verkrijgen vanaf € 14.489 zonder btw en zijn er financiële leasing- en rentingpakketten beschikbaar. Bovendien wordt de CORPORATE EDITION gratis voorzien van een BUSINESS PACK met onder andere automatische airconditioning, automatische parkeerrem en handenvrije instap- en startkaart. Een testrit reserveren kan op www.renaultantwerpen.be/proefrit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.