Nieuws Antwerpen Online wijnboetiek Vinetiq opent Taste-in Store op Eilandje

Online wijnboetiek Vinetiq opent Taste-in Store op Eilandje

Online wijnboetiek Vinetiq opent Taste-in Store op Eilandje

ANTWERPEN – Online wijnboetiek Vintiq gaat offline met de opening van haar eerste Tast-in Store op het Antwerpse Eilandje. Sinds kort kunnen wijnliefhebbers bij Vinetiq hun specialisatie in cool climate wijnen ontdekken. Verder biedt de wijnboetiek ook een uitgebreid Belgisch aanbod aan, onder andere van haar wijndomein Valke Vleug uit Liezele (Puurs-Sint-Amands).

De Vinetiq signatuur cool climate wijnen vragen wat durf en een beetje avontuur. In hun eerste fysieke winkel, die zaterdag 17 oktober  is geopend, neemt de wijnboetiek de mensen graag al degusterend mee in hun verhaal. Vinetiq is gespecialiseerd in cool climate wijnen: wijnen gemaakt in uitdagende omstandigheden zoals weinig zon, veel regen en frissere temperaturen van een koeler wijnklimaat.

Cool climate wijnen zijn in opmars in de culinaire wereld en bij internationale sommeliers, toch blijven ze bij het brede publiek nog relatief onbekend. Daarom geven de Vinetiq sommeliers in de Taste-in Store graag persoonlijk advies om je wijngrenzen te verleggen. Verder kan je ook een ook aanbod Belgische wijnen in het portfolio terugvinden, zodat ook de huidige trend van lokaal kopen kan verdergezet worden.

Vinetiq is naast wijnboetiek ook zelf wijnmaker op haar wijndomein Valke Vleug in Liezele (Puurs-Sint-Amands). De wijngaardeniers van Vinetiq verzorgen er 4 hectaren wijngaard en 9 druivenvariëteiten. De eerste Valke Vleug cuvée Pinot Auxerrois 2019 brengen ze in november exclusief via Vinetiq op de markt.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 2 nieuwe faillissementen

De ondernemingsrechtsbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 24 november 2 bedrijven uit de regio failliet verklaard. Lees meer