Nieuws Antwerpen Ontwerpster Anja Schwerbrock opent conceptwinkel in Kloosterstraat

Ontwerpster Anja Schwerbrock opent conceptwinkel in Kloosterstraat

Ontwerpster Anja Schwerbrock opent conceptwinkel in Kloosterstraat

ANTWERPEN – Duitse ontwerpster Anja Schwerbrock strijkt neer in de Antwerpse Kloosterstraat met haar eerste conceptwinkel. Ze is vooral bekend om haar baby- en kindercollectie. Die ligt inmiddels al in 27 landen in de rekken.

Schwerbrock studeerde in 2004 af als ontwerpster aan de Universiteit van Hamburg, waarna ze meteen aan de slag ging bij Comme des Garçons in Japan. In 2005 verhuisde ze naar Antwerpen om haar eigen label te lanceren. In 2012 lanceerde Anja haar baby- en kindercollectie onder eigen naam.

“Ik heb me veertien jaar lang geconcentreerd op Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Het werd dus stilaan tijd om de wereld van Anja nu ook hier in België, mijn tweede thuisland, te tonen”, vertelt Anja Schwerbrock.

De nieuwe winkel in de Kloosterstraat 11 zal naast de kindercollectie ook individuele stukken voor dames en heren verkopen, alsook handgemaakte keramiek, juwelen, bloemen en andere interieurcuriosa. De keramieklijn zal exclusief verkocht worden in de nieuwe winkel en wordt handgemaakt in het aansluitend atelier.

Momenteel werkt Schwerbrock aan een nieuwe capsule-collectie voor het hele gezin. Die wil ze lanceren in januari 2020.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.