Nieuws Antwerpen Ook Bourla zet deuren open voor voorstelling met publiek

Ook Bourla zet deuren open voor voorstelling met publiek

beeld uit de voorstelling - copyright: Kurt Van der Elst

Ook Bourla zet deuren open voor voorstelling met publiek

Na de Koningin Elisabethzaal afgelopen dinsdag, wordt de Antwerpse Bourla een nieuwe locatie voor een testevenement in het kader van de coronacrisis. Op 1, 3 en 5 mei gaat de voorstelling ‘April’ er in première mét publiek.

Als alles goed gaat organiseert Het Toneelhuis op 1, 3 en 5 mei een testvoorstelling in de Bourla. Het theatergezelschap wacht nog op het ministerieel besluit, maar dat zou een formaliteit zijn.

“Vorige week kondigde Vlaams minister voor Cultuur Jan Jambon aan dat we met de steun van de stad Antwerpen een testvoorstelling mogen organiseren. We meten de luchtkwaliteit met een telkens oplopende publiekscapaciteit. Dat doen we met de première van April, een coproductie van Toneelhuis en De KOE, in regie van Guy Cassiers”, klinkt het bij Het Toneelhuis.

Afgelopen dinsdag vond ook al een testevenement plaats in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beveren, Boom
Beveren

Staci Groep neemt SEPIA over

Het Boomse Staci groep, de Europese leider in detailpicking, neemt SEPIA uit Beveren over. Hiermee versterkt het zijn aanwezigheid op… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.