Nieuws Antwerpen Ook op Deurne kan een airport angel je bijstaan

Ook op Deurne kan een airport angel je bijstaan

Ook op Deurne kan een airport angel je bijstaan

romyLuchthavens zijn doorgaans nogal chaotisch. Het is er druk, lawaaierig en hectisch. Tot je airport angel de zaken uit handen neemt en je even laat bekomen in een gereserveerde lounge. Ze zal ondetussen je vlucht bevestigen, de bagage laten doorsturen en er meteen al voor zorgen dat je je aansluitingsvlucht niet mist.

Ook de luchthaven van Antwerpen heeft sinds kort zijn eigen airport angel. Romy Cohen helpt voortaan de passagiers al van bij de check-in tot ze in het vliegtuig stappen naar hun bestemming.

Het netwerk van de airport angels.eu is ondetussen uitgebouwd in vrijwel elk Europees land. Zeker ook voor wie met een privé-jet reist. Hij kan zich voortaan laten assisteren door een airport angel, even ontsnappen aan de drukte en ontspannen terwijl hij wacht op zijn vlucht. De ‘engel’ kan zelfs ingeschakeld worden als personal shopper.

Het netwerk van de airport angels strekt zich uit in vrijwel elk Europees land, op in totaal meer dan 1200 luchthavens en vliegvelden. Zelfs wanneer de reiziger zich buiten Europa bevindt, kan hij nog steeds rekenen op een luchthavenengel. Het airport angels-team heeft namelijk ook contacten met airport angels elders in de wereld.

Nieuwe airport angels zijn overigens nog altijd van harte welkom. Wie in een luchthaven werkt en weet hoe moet worden omgegaan met veeleisende passagiers is welkom. Belangrijke voorwaarden zijn natuurlijk dat men de luchthaven als zijn broekzak kent en beschikt over een geldige luchthavenbadge die toegang verleent tot alle passagierszones. Voor meer informatie: www.airport-angels.eu

Airport-angels.eu is een initiatief van The Aviation Factory, een dienstenleverancier in de luchtvaart, waarvan de hoofdzetel gevestigd is in Antwerpen en die ook kantoren heeft in Nederland, Frankrijk en Spanje. Het bedrijf is ook bekend van Vizion Air, de eerste boutique airline in de Benelux die met twee Fokker 50’s onlangs haar 300ste vlucht vierde. Ook de last-minute zakenjetwebsite Jethopper en de BannerXpress op Brussels Airport zijn initiatieven van The Aviation Factory. Met een jaaromzet van ruim 25 miljoen EUR is The Aviation Factory in de Benelux marktleider wat het organiseren van luchtvervoer op maat betreft. Het bedrijf zorgt voor VIP-vluchten, sportcharters, vluchten voor productlanceringen en incentives, overheids- en congresvluchten. Jaarlijks gaat het om meer dan 2000 vluchten. The Aviation Factory helpt ook lijn- en chartermaatschappijen die op zoek zijn naar vervangtoestellen of extra vliegtuigen tijdens piekperiodes.

Foto: Romy Cohen, de airport angel op de luchthaven van Deurne.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.