Nieuws Antwerpen Ook Sint moet coronamaatregelen naleven

Ook Sint moet coronamaatregelen naleven

Ook Sint moet coronamaatregelen naleven

DP World heeft meer dan 150 kinderen van medewerkers verwelkomd tijdens een Sint drive-in. Dankzij dit nieuwe concept konden de kinderen en hun ouders Sinterklaas op een coronaproof manier ontmoeten vanuit hun eigen wagen op de parking van het havenbedrijf.

De medewerkers van DP World konden samen met hun gezin een bezoekje brengen aan de Sint vanuit hun wagen. Door de aanhoudende stijging van de coronacijfers, werd het traditionele Sinterklaasfeest in het stadion van Waasland-Beveren vervangen door een drive-in op de parking van DP World.

Ruim 80 havenarbeiders, techniekers en bedienden volgden samen met hun kinderen een parcours met de auto en werden warm verwelkomd door acrobatische en jonglerende roetpieten. “Door de leuke interactie met de pieten vonden de kinderen het niet erg om hun beurt bij de Sint af te wachten. Eenmaal aangekomen in de grote tent van Sinterklaas, mochten de kinderen uitstappen en kregen ze snoepjes en een mooi cadeau,” zegt communicatieverantwoordelijke Kris Thieren.

Inzamelactie Moeders voor Moeders

Naar goede gewoonte werd er ook dit jaar een inzamelactie georganiseerd ten voordele van Moeders voor Moeders. De vzw steekt kansarme gezinnen een hart onder de riem door voedselpakketten en materiële hulp aan te bieden. De medewerkers van DP World doneerden kinderkleding, babymateriaal, verzorgingsproducten en schoolgerief voor dit goede doel. DP World schonk zelf een verzorgingspakket ter waarde van 1.000 euro met onder andere luiers, zeep en babyvoeding.

DP World is de toonaangevende leverancier van slimme logistieke oplossingen die de handelsstromen over de hele wereld mogelijk maken. In België baat DP World de Antwerp Gateway terminal met empty depot uit aan het Deurganckdok.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

DEME koopt vikingschip

De Antwerpse baggeraar en verlener van maritieme diensten DEME heeft een overeenkomst gesloten met de Noorse rederij Eidesvik voor de… Lees meer