Nieuws Antwerpen Ook tweede Pici pastarestaurant opent in Antwerpen

Ook tweede Pici pastarestaurant opent in Antwerpen

Ook tweede Pici pastarestaurant opent in Antwerpen

Pici pasta opent een tweede restaurant in Antwerpen. Na een succesvolle eerste vestiging op de Dageraadplaats, vind je ze nu ook terug op het Muntplein. De focus ligt opnieuw op vers en biologisch Italiaans eten.

De menukaart van Pici is beperkt, maar met een goede reden. De bezielers van het project – tevens de gezichten achter zuurdesem pizzarestaurant Standard – willen de versheid van hun producten garanderen.

Het restaurant specialiseert zich in Italiaanse klassiekers, met verse pasta die élke dag ter plaatse vers wordt gemaakt. Pici gaat terug naar de essentie van de Italiaanse keuken en kiest voor kraakverse producten. Zo gebruikt het restaurant voornamelijk biologische groenten en kruiden van De Volle Grond en een menukaart met essentiële en klassieke pastagerechten. Bovendien kunnen klanten de pastaio zelf aan het werk zien terwijl hij in de zaak de pasta draait.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.