Nieuws Antwerpen Ook Van Mossel GMAN vergroot elektrische vloot De Cronos Groep

Ook Van Mossel GMAN vergroot elektrische vloot De Cronos Groep

Ook Van Mossel GMAN vergroot elektrische vloot De Cronos Groep

KONTICH/ANTWERPEN – De Cronos Groep breidt zijn elektrisch wagenpark nog verder uit. Opelverdeler Van Mossel GMAN, onderdeel van de Antwerpse Van Mossel Automotive Groep, levert 50 exemplaren van de Ampera-e aan het bedrijf. De Cronos Groep, die opstartende bedrijven begeleidt in het ondernemerschap, bouwt al langer samen met lokale partners aan een volledig elektrisch wagenpark.

De Cronos Groep uit Kontich heeft ondertussen de grootste elektrische bedrijfsvloot van Belgïe. Met maar liefst 5.000 medewerkers ambieert het IT-bedrijf op een vloot die uitsluitend op duurzame energie rijdt. Hun laadpalen lieten ze installeren door Stroohm uit Hove en voor hun wagenpark werkten ze samen met onder andere Nissan Beerens en Kia Vermant. Met 50 nieuwe, 100% elektrische Opel Ampera-e modellen, mag ook Van Mossel GMAN zich een trotse partner noemen.

“Wij zijn zeer verheugd om deze exclusieve overeenkomst met De Cronos Groep af te sluiten. We merken dan ook dat de vraag naar elektrische modellen bij de fleetvloten steeds groter wordt”, zegt Hugo Hamers, General Manager bij Van Mossel GMAN.

De Opel Ampera-e is volledig elektrisch en heeft een actieradius van 423km. Opel startte zijn breed elektrisch modellenoffensief eerder dit jaar. Tegen 2024 zal Opel alle modellen in een elektrische versie kunnen aanbieden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.