Nieuws Antwerpen Op maat gesneden reizen naar Zuid-Afrika

Op maat gesneden reizen naar Zuid-Afrika

Op maat gesneden reizen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is al langer een populaire bestemming voor zij die houden van prachtige landschappen in een land met een boeiende geschiedenis. Reisbrochures staan vol met aanbiedingen voor reizen naar de Kaapprovincie, naar de wildparken, enz.

Tussen deze aanbieders van reizen heeft zich een nieuwe jonge wolf genesteld. Hij heet Fredric Switser en is in maart gestart met het reisbureau Zuid-Afrika Reizen, dat gevestigd is in Brecht.

Zuid-Afrika Reizen is niet zomaar een reisbureau.  Fredric organiseert specifiek reizen op maat. Op zijn website heet het dat hij er als kind met zijn ouders is naartoe getrokken en sindsdien eeuwig verliefd is gebleven.  Hij houdt er ‘de vinger aan de pols’, organiseert reizen op maat en werkt zonder tussenpersonen. Ook zonder een eigen fysiek kantoor. Fredric komt liever bij u thuis om uw wensen te bespreken en de reis te ontwerpen die helemaal aan uw wensen beantwoordt. Maar als u liever even bij hem in Brecht langsloopt kan dat ook.

Zuid-Afrika reizen heeft ook het ‘approved fairtrade tourism’ label gekregen. Dit is even het vermelden waard, zeker net voor de start van de week van de fair trade. Het reisbureau werkt volgens ecologische principes zoals de GreenSeat: de CO2 die wordt uitgestoten door te vliegen naar en te rijden in Zuid-Afrika wordt in geld omgezet.  Met dat geld worden er projecten opgezet om groenere energie te creëren in arme landen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.