Nieuws Antwerpen Open Coffee Antwerpen bij Acerta

Open Coffee Antwerpen bij Acerta

Open Coffee Antwerpen bij Acerta

openOndernemers die tijdens een ontbijtsessie met een 40 tal andere bedrijven goede contacten willen leggen, zijn welkom op de Open Coffee Antwerpen. Uw nieuwssite Made in Antwerpen heeft ondertussen haar schouders gezet onder dit succesvolle ochtendconcept.

In de samenwerking met Made in Antwerpen heeft de initiatiefnemer van de Open Coffee in Antwerpen, Michel Piedfort, zijn dromen waar gemaakt. Zijn Open Coffee startte iets meer dan een jaar geleden als Open Coffee voor freelancers. Dankzij de samenwerking met Acerta en nu Made in Antwerpen, wordt het concept uitgedragen naar alle bedrijven uit de regio.

Dat Made in Antwerpen de Open Coffees ondersteunt, past perfect bij de strategie. Uitgevers hebben van nature al de bedoeling om mensen bij elkaar te brengen. Dankzij een fysiek evenement kan de binding met hun lezers alleen maar toenemen.

De Open Coffee Antwerpen krijgt voortaan een aparte website www.opencoffee-antwerpen.be zodat echt iedereen zich sneller aangesproken voelt. Het leuke aan deze Open Coffee is dat je op voorhand kunt zien wie er ook komt. Zo kun je al van thuis uit een lijstje maken van mensen die je echt wil spreken. Aan de ingang krijgt iedereen een naambadge en wordt de aanwezigheidslijst bijgehouden. Je kunt daar altijd vragen of jouw gewenste contactpersonen er al zijn.

Dominique De Pesseroy, Market Manager bij Made in: “Vanuit Made in Antwerpen staan we 100% achter dit concept. Wij staan digitaal dicht bij de ondernemers en willen dit ook doen op de Open Coffee.”

Na het evenement krijgen de aanwezigen ook de contactgegevens van de Open Coffee via mail toegestuurd.

De eerstvolgende Open Coffee gaat door aanstaande dinsdag 17 mei bij Acerta aan de Groenenborgerlaan 16 in Wilrijk. Er is gratis parking voor meer dan 100 auto’s. De Open Coffee loopt van 8u15 tot 10u15.

Vooraf inschrijven is niet verplicht maar gewenst. Al was het maar om het aantal kopjes koffie beter te kunnen inschatten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.