Nieuws Antwerpen Open Coffee bij Made in Antwerpen

Open Coffee bij Made in Antwerpen

Open Coffee bij Made in Antwerpen

meisjeiserDe Antwerpse Open Coffee van Freelancenetwork gaat op dinsdag 20 oktober e.k. door bij Made in Antwerpen, in de gebouwen van Mediahuis/Gazet van Antwerpen. Vanaf 8 u 15 tot 10 u 15 kunnen zelfstandigen, freelancers en opdrachtgevers elkaar ontmoeten bij een warme koffie en een koffiekoek.

De ochtendlijke netwerkbijeenkomsten van Freelancenetwork hebben zich onderhand goed gepositioneerd in het sociale leven van de regio. Het initiatief van Michel Piedfort lijkt daarmee op een hoger toerental te komen. De man zette enkele tijd geleden het Freelancenetwork op, een website die freelancers wil helpen om vlotter aan opdrachten te komen. Het komt erop aan de werknemers in contact te brengen met potentiƫle opdrachtgevers, was de redenering. In dit opzicht is de website gekoppeld aan de Open Coffees waar mensen elkaar concreet kunnen ontmoeten. Vandaag zitten de adressen en de personalia van meer dan 8000 freelancers in de database.

Het succes van het initiatief schrijft Michel Piedfort ook toe aan de groeiende naambekendheid van de website en aan het groeiend bewustzijn bij ondernemingen dat freelancers een meerwaarde hebben wanneer ze ingehuurd worden. “Hun expertise helpt de bedrijven de concurrentie voor te blijven en is een waardevolle steun bij het opvangen van werkpieken.”

De volgende Antwerpse Open Coffee is gepland bij Made in Antwerpen, in de gebouwen van Mediahuis/Gazet van Antwerpen aan de Katwilgweg op Linkeroever. Wie interesse heeft doet er goed aan om zich vooraf in te schrijven. De meeste opdrachtgevers weten graag vooraf wie er allemaal zal aanwezig zijn. Vergeet ook je naamkaartjes niet.

Meer informatie op http://www.freelancenetwork.be/open-coffees-antwerpen-gent-brussel#ev23

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.