Nieuws Antwerpen Ophaaldienst voor wasgoed Laundrio begint proefproject in Antwerpen

Ophaaldienst voor wasgoed Laundrio begint proefproject in Antwerpen

Ophaaldienst voor wasgoed Laundrio begint proefproject in Antwerpen

ANTWERPEN – Laundrio, ook wel eens ‘de Deliveroo van de was’ genoemd, wil ’s avonds de was en/of strijk komen ophalen bij je thuis, om die dan te verwerken en terug aan huis af te zetten. Het gloednieuwe concept begint in maart aan een proefperiode binnen de Antwerpse ring.

Als eerste online wasserij in België start Laundrio zijn proefproject in de Antwerpse binnenstad. Verschillende testers -waarvoor ze trouwens nog extra kandidaten zoeken- zullen een kortingscode krijgen en in ruil feedback geven. “Vrije tijd gebruiken voor je huishoudelijke taken is nooit leuk, en zeker de was en de strijk niet”, vertelt zaakvoerder en co-founder Maxim Christiaen. “Daarom dat we een handige service aan huis willen bieden die ‘s avonds alles ophaalt wanneer jij thuis bent en je ontzorgt van deze verplichting.”

De service zal vergelijkbaar zijn met diensten als Deliveroo en Ubereats. Laundrio focust dan ook op hetzelfde doelpubliek: mensen die geen tijd vinden vanwege een drukke levensstijl. Het ophalen en leveren van de vuile was zal gebeuren door herkenbare blauwe tuktuks. Het proefproject start in maart en zal voorlopig enkel lopen binnen de Antwerpse ring, al wil Maxim Christiaen later ook andere grootsteden bedienen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.