Nieuws Antwerpen Optimaliseer uw opslagruimte in de hoogte

Optimaliseer uw opslagruimte in de hoogte

Optimaliseer uw opslagruimte in de hoogte

Een magazijnplatform, ook wel tussenvloer of verdiepingsvloer genoemd, is de makkelijkste en tevens goedkoopste oplossing voor het inpandig creëren van meer ruimte. De demontabele constructie vergroot op korte tijd de netto werkruimte van uw bedrijfspand.

Magazijnplatformen bestaan uit een zelfdragende lichtgewicht staalconstructie met daarover een vloerafwerking met C-Dur spaanderplaat en/of metaalroosters. De vloer wordt voorzien van trappen en palletopzetplaatsen voor de toegankelijkheid en een balustrade aan de open zijde(n) van de vloer.

5 bedenkingen als je een magazijnplatform overweegt:

  1. Bedenk goed waar je de tussenvloer voor wil gebruiken. Elke toepassing kent zijn eigen kansen en uitdagingen.
  2. Hou rekening met bereikbaarheid, veiligheid, stabiliteit en capaciteit.
  3. Zoek een leverancier die niet alleen kan leveren, maar ook kan monteren, demonteren en eventueel weer verhuizen.
  4. Zorg ervoor dat het magazijnplatform CE-gecertificeerd is. Voor uw zekerheid en de veiligheid van uw werknemers en/of klanten.
  5. Schakel op tijd een specialist in om tot een ontwerp te komen dat aan uw behoeften voldoet. Een zorgvuldig plaatsbezoek, gekoppeld aan een realistisch ontwerp en een realistische planning, kan u aanzienlijk veel tijd en geld besparen.

Tevreden klanten

Op al deze zaken kan Almasy een gepast antwoord bieden. Dat heeft Benoit Verougstraete van VIka NV zelf mogen ondervinden: “Op korte termijn hadden we meer plaats nodig om ons verbreed aanbod wastafels in porselein en Solid Surface te stockeren. Op twee weken tijd kregen we met een tussenvloer van Almasy, 2 x 509 m², extra ruimte. Een goede samenwerking, snel geleverd en binnen het gestelde budget.”

Ontdek de Almasy website www.platformen.eu en vraag in 3 stappen uw offerte aan. Op zoek naar andere manieren om uw werkruimte te optimaliseren? Check de mogelijkheden op onze website www.almasy.eu.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.