Nieuws Antwerpen Order voor H. De Beukelaer bij UZ Gent

Order voor H. De Beukelaer bij UZ Gent

Order voor H. De Beukelaer bij UZ Gent

beukelaerDistributeur H. De Beukelaer & Co uit Aartselaar heeft een reeks endoscopen geleverd aan het academisch ziekenhuis in Gent. H. De Beukelaer & Co  is gespecialiseerd in zowel medische fototechnologie als gewone consumer fotografie. De groep tekent voor een omzet van pakweg 20 miljoen euro.

De fotografiemarkt is in volle beweging. De digitalisering zorgt voor snelle ontwikkelingen. H. De Beukelaer & Co heeft in al die jaren een mooi marktaandeel opgebouwd en heeft als distributeur zowel in België als in Luxemburg een trouw klantenbestand bijeen gewerkt. “Wij leveren effectief geregeld aan zowel universitaire ziekenhuizen als gewone ziekenhuizen”, zegt Christian Jadoul die binnen de firma de medische afdeling leidt. “De bestelling van een reeks endoscopen van het AZ in Gent is in dit opzicht een flinke opsteker. Het gaat om een order van zeker 250.000 euro. De toestellen zijn bestemd voor de afdeling gastro enterologie. Binnen de groep halen wij met de medische afdeling een omzet van pakweg 3 miljoen euro.”

De consumentenfotografie staat voor de distributie van filters, objectieven, statieven, verrekijkers, scanners, software enz. H. De Beukelaer & Co vertegenwoordigt merken als Sony, Kodak, Ilford, Unibind, Leica e.a.

De firma uit Aartselaar is nog altijd in handen van de erven van de stichter H. De Beukelaer. Er werken zo’n 50 mensen. De groep wordt aangestuurd door Edward De Beukelaer (foto).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.