Nieuws Antwerpen Orderboek Van Laere zit flink vol

Orderboek Van Laere zit flink vol

Orderboek Van Laere zit flink vol

van laereDe bouwgroep Van Laere uit Zwijndrecht maakt deel uit van het consortium dat de nieuwe weg gaat leggen tussen Zeebrugge en de Expressweg naar Antwerpen. Een opdracht waar Van Laere zeker vier jaar mee zal bezig zijn. “Onze orderportefeuille zit effectief nog aardig vol”, zegt commercieel directeur Geert De Kegel. “Wij hebben onlangs ook de opdracht binnengehaald voor de bouw van een nieuw ziekenhuis in Roeselare.”

De groep Algemene Aannemingen Van Laere is na al die jaren een gevestigde waarde in de bouwwereld. Het bedrijf is uitgegroeid tot een indrukwekkend  concern dat zelfs dochterondernemingen runt in Wallonië en Frankrijk. Met een omzetcijfer van pakweg 150 miljoen euro en 500 personeelsleden is het een van de grote participatiemaatschappijen van de holding Ackermans & van Haaren (A&vH).

Van Laere is gespecialiseerd in de constructie van kantoorgebouwen, parkings, bedrijfscomplexen, residentiële ge bouwen, spoorweginfrastructuur, tunnels, waterwerken enz. Daarbij worden zowel de studies als de ontwerpen uitgevoerd, de eigenlijke bouwwerken zelf als de exploitatie en het onderhoud.

“Wij hebben behoorlijk wat opdrachten binnengehaald de laatste maanden”, zegt Geert De Kegel. “Wij kijken in dit opzicht ver vooruit. Het gaat er ons om dat wij intekenen op projecten die ons een langetermijnpespectief bieden. Zoals effectief het PPS-project A11 dat in opdracht van de Vlaamse regering een verbinding moet leggen tussen Zeebrugge en de Expressweg naar Antwerpen. Wij maken daar deel uit van een ruimer consortium. In de gegeven omstandigheden is het evenwel een project dat zeker op vier jaar moet gedacht worden.”

D e bouw van een nieuw ziekenhuis in Roeselare is een project van 60 miljoen euro.

De groep is in dit opzicht een aanwervingscampagne begonnen. De onderneming zoekt stellingbouwers en werfleiders.

 

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.