Nieuws Antwerpen Organi neemt participatie in Pure Solutions

Organi neemt participatie in Pure Solutions

Organi neemt participatie in Pure Solutions

frankjetochHet Antwerpse IT-bedrijf Organi heeft een participatie van 20% genomen in Pure Solutions, een  onafhankelijke aanbieder van een zogenaamd systeem voor business intelligence. Pure Solutions is enkele tijd terug opgezet door Frank Bossuyt in Kortrijk. Organi werkte al een tijdlang samen met Pure Solutions.

De business intelligence-oplossing van Pure Solutions garandeert de gebruikers een snelle data-analyse en real-time managementrapportage. Daardoor kan de bedrijfsvoering geoptimaliseerd worden en de efficiëncy verhoogd. De voorbije jaren heeft Pure Solutions een grote expertise en erkenning verworven door het bouwen van kwalitatieve oplossingen op basis van de  zogenaamde Qlikview & QlikSense technologie. De West-Vlaamse KMO heeft in dit opzicht al een indrukwekkende klantenportefeuille opgebouwd met afnemers zoals Thermote-Vanhalst, Pinguin, Reynaers Aluminium, Westvlees enz.

Organi en Pure Solutions werken reeds enkele jaren samen en dit resulteerde in de ontwikkeling van de Organi Analyser Suite, gebaseerd op Qlikview-technologie, Die kan snel ingeplugd worden op bestaande ERP systemen. De standaard template kan dynamisch worden uitgebreid al naargelang de specifieke behoeften van de klant.

Met deze participatie draagt Organi bij tot een veel groter draagvlak en een breder toekomstperspectief voor Pure Solutions. Omgekeerd kan Organi door deze participatie, bovenop haar eigen consultants, een beroep doen op 6 ervaren business intelligence experts.  Het kan daardoor veel eenvoudiger tegemoet komen aan de exponentieel stijgende vraag naar rapporteringtools en –advies.

Het is de visie en wens van de nieuwe partners om Pure Solutions verder te laten evolueren als dé Qlik expert bij uitstek waar kleine, middelgrote en grote bedrijven terecht kunnen voor gepersonaliseerd advies alsook voor standaard of maatwerkprojecten in de business intelligence sfeer.

Organi zoekt nog groei via participaties in of overnames van beloftevolle technologiebedrijven om haar positie in de markt verder te verstevigen.

Sinds 1977 is Organi, als autonoom IT-bedrijf, gespecialiseerd in totaaloplossingen voor middelgrote ondernemingen die groei en efficiëntie nastreven. De focus ligt op het automatiseren van alle administratieve processen binnen de vier marktsegmenten  van gerechtsdeurwaarders, accountantskantoren, handelsbedrijven en logistieke dienstverleners.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.