Nieuws Antwerpen Organisator Antwerpen Zingt neemt Boer van Tienen over

Organisator Antwerpen Zingt neemt Boer van Tienen over

Organisator Antwerpen Zingt neemt Boer van Tienen over

ANTWERPEN – Met Alain Roels heeft Boer van Tienen, één van de oudste en meest legendarische bruine kroegen van Antwerpen, een nieuwe uitbater. De organisator van Antwerpen Zingt neemt de volkskroeg vanaf juni over.

Boer van Tienen is zonder twijfel een begrip in de culturele wereld van Antwerpen. Met de nieuwe uitbaters Alain Roels en zijn zakenpartner Philippe Janssens is het café alvast in handen van een gedreven ondernemersduo.

Zo is Alain Roels organisator van Antwerpen Zingt en heeft hij als mede-eigenaar en uitbater van Café Kalfskop, Restaurant ‘t Duveltje en Brasserie Den 81 al heel wat horeca-ervaring op de teller: “Philippe en ik willen onze grote passie voor Antwerpen verder uitdragen in dit project. Bovendien weten weinig mensen dat Antwerpen Zingt oorspronkelijk is ontstaan in Boer van Tienen. Met deze nieuwe stap maken we de cirkel rond.”

Philippe Janssens is ceo van Immpact, één van de grootste ontwikkelaars van Antwerpen, en gepassioneerd verzamelaar van alles over de Koekenstad: “We zijn ervan overtuigd dat ook Antwerpenaren en jongeren op zoek zijn naar authentieke plekken met een ziel.”

Nieuwe, oude naam

Het duo heeft een sterk investeringsplan klaarliggen en grijpt meteen terug naar de oorspronkelijke naam In den Boer van Tienen.

Alain Roels: “Het moet een bruin volkscafé blijven maar met meer beleving en kwaliteit. Binnen 100 jaar moet dit legendarisch café nog steeds een icoon zijn. Daar willen wij mee aan de kar trekken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.