Nieuws Antwerpen Our Daily Bottle plant pop-up wijnbar aan Antwerpse kaaien

Our Daily Bottle plant pop-up wijnbar aan Antwerpse kaaien

Our Daily Bottle plant pop-up wijnbar aan Antwerpse kaaien

ANTWERPEN – De Mechelse online wijnclub en webshop Our Daily Bottle wijkt deze zomer uit naar Antwerpen. Aan de Waagnatie willen ze een pop-up tasting room en een wijnbar openen. Om dit te financieren, werd een crowdfunding opgezet.

“In de pop-up willen we graag wijncursussen en leuke wijntastings organiseren”, zegt Isabeau Sas, oprichtster van de Mechelse starter. “Na ons online verhaal willen we kijken of we dit offline nog kunnen versterken en het communitygevoel dat Our Daily Bottle vooropstelt, kunnen verstevigen.”

Container aan Waagnatie

“Het doel van de Our Daily Bottle pop-up in Antwerpen is vooral meer dynamiek rond wijn te creëren en letterlijk mensen samen rond onze tafel te brengen om wijn uit duurzame landbouw met een kleinschalige productie te leren kennen en te proeven. We willen degustaties organiseren, beginnerscursussen en leuke wijnfestivalletjes. Aan de Waagnatie op de Rijnkaai vonden we een leuke container die omgebouwd moet worden tot Inner City Tasting Room. Er is een groot terras waar ook buiten wijn-evenementjes georganiseerd kunnen worden. Je kan er wijn proeven, wijn drinken, wijn kopen en iets bijleren over wijn.”

Om de inrichting van de container aan de Antwerpse kaaien te financieren, heeft Our Daily Bottle een crowdfunding opgezet. Het doelbedrag is 3.000 euro. “Het opgehaalde bedrag moet helpen met de ontwikkeling van het cursusmateriaal en de aankleding van de ruimte.” De crowdfunding loopt nog vijf weken.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.