Nieuws Antwerpen Out of office – Geert Dilles (Accounting Team): “Nu ik erover nadenk, stel ik vast dat mij weinig klussen worden toebedeeld”

Out of office – Geert Dilles (Accounting Team): “Nu ik erover nadenk, stel ik vast dat mij weinig klussen worden toebedeeld”

Out of office – Geert Dilles (Accounting Team): “Nu ik erover nadenk, stel ik vast dat mij weinig klussen worden toebedeeld”

KONTICH – Tijdens de vakantieperiode zijn ook ondernemers ‘Out of Office’. Tijd dan om het eens niet over ondernemerschap te hebben maar over andere zaken die een mens bezighoudt. Vandaag: Geert Dilles, managing partner bij Accounting Team.

Voor wie neem je zeker de telefoon op, ook al is het 3 uur ’s nachts? 

Zeker voor familie en vrienden, gesteld dat ik ervan wakker word. ik slaap tamelijk goed.

Waar zou je een toerist naartoe sturen die in jouw regio iets moois wilt ontdekken?

Geen twijfel mogelijk: naar Antwerpen in het algemeen en in het bijzonder naar het Conscienceplein en de Sint-Carolus Borromeuskerk en naar de Vlaeykensgang. Nadien kan je dan een fris getapt Bolleke in Brouwerij De Koninck gaan drinken om te bekomen van alle opgedane indrukken.

Welk tv-programma mogen we als jouw ‘guilty pleasure’ beschouwen?

Modern Family op Netflix. Of een andere sitcom. Het is een kwestie van af en toe het verstand op nul te kunnen zetten, bij wijze van spreken. Een halfuurtje  niksen moet ook af en toe kunnen.

Met welk cadeau kan men jou écht een plezier doen?

Ik heb niet zoveel wensen in de materiële zin. Maar waar je me altijd plezier mee kan doen, is met een heerlijk diner. En als het even kan dan nog het liefst op een gezellig terras. In goed gezelschap is een super avond dan wat mij betreft zeker gegarandeerd.

Welke klus heb je al zo vaak uitgesteld dat je huisgenoten er nerveus van worden? 

Nu ik daarover nadenk, kom ik tot de vaststelling dat mij weinig klussen toebedeeld worden. Mogelijk beschermen mijn huisgenoten me tegen mezelf en proberen ze op die manier alle nervositeit te vermijden.

Aan welke huishoudelijke taak heb je een absolute bloedhekel? 

Alles wat niet met koken te maken heeft.

Welk gerecht en welke drank mogen ze op tafel zetten als jij het feestvarken bent?

Ik lust alles. En het meeste ook erg graag. Dat maakt de keuze bijna onmogelijk. Doe maar lasagne. Heel klassiek gemaakt. Met een Rosso di Montalcino.

Wat is de belangrijkste tip die je kinderen zeker moeten onthouden?

Blijf trouw aan jezelf.

Waar in jouw buurt vind je een toonbeeld van gepassioneerd ondernemerschap?

Bij bakkerij De Schutter in Wommelgem. Dat is nog een echte warme bakker. Als bakkerszoon kan ik het wel plaatsen wat het betekent om elke dag kwaliteit in de winkel te leggen. Het kan alleen met passie voor dat beroep. Het is een uitstervend ras. Helaas.

Op welke vakantiebestemming zou je met plezier een quarantaine van 14 dagen willen uitzitten?

Dag mag gerust in mijn eigen tuin zijn. Zeker met de zomers van de afgelopen jaren mag dat geen enkel probleem zijn. En de barbecue is altijd snel aangestoken, nietwaar?

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.