Nieuws Antwerpen Out of Office – Kris Van Ingelgem (AGS): “Met Jeroen Poels naar Restaurantje den Beer.”

Out of Office – Kris Van Ingelgem (AGS): “Met Jeroen Poels naar Restaurantje den Beer.”

Out of Office – Kris Van Ingelgem (AGS): “Met Jeroen Poels naar Restaurantje den Beer.”

De hele zomer lang geven ondernemers uit onze regio in ‘Out of Office’ een inkijk in hun dagelijks leven. Halfweg de zomer kloppen we aan bij Kris Van Ingelgem van Antwerp Golf School in Aartselaar.

Op welke vakantiebestemming zou je met plezier een quarantaine van 14 dagen willen uitzitten? 

Dan kies ik voor een bestemming in het Oosten. Wij zijn helemaal weg van de Oosterse keuken. In Thailand heb je bijvoorbeeld lekker eten, mooi weer en prachtige golfterreinen. Golf is een sport die je perfect veilig kunt beoefenen in de buitenlucht.

En waar gaat (of ging) de vakantie deze zomer heen? 

Deze zomer reizen we opnieuw naar het vakantiehuis van mijn ouders in Zuid-Frankrijk. We kennen de omgeving daar en hebben niet onmiddellijk nood aan toerisme. We willen even relaxen en weg uit de drukte, want het is een druk jaar geweest op Antwerp Golf School. Er hebben veel nieuwe spelers de golfsport komen ontdekken, misschien uit noodzaak omdat er andere sporten niet mogelijk waren of gewoon dat ze het al lang eens wilden uitproberen. En als het wat mee zit staat er een stevige wind, dan kan ik mij helemaal uitleven met windsurfen.

Voor welke artiest sta je als eerste in de rij om tickets te kopen? 

Ik ging behoorlijk veel naar concerten en festivals. Dat heb ik hard gemist. Voor de grote zomerfestivals is mijn kaartje dus overgezet naar 2022. Daarnaast heb ik enkele tickets gekocht voor begin volgend jaar. Het genre varieert, maar doorgaans hou ik toch van stevige rock.

Op welke sportprestatie ben je stiekem jaloers? 

In de eerste plaats toch wel golf. Toen ik 30 jaar geleden voor het eerst op de golfclub kwam, was het ondenkbaar dat er een Belg op het hoogste niveau zou meespelen, zoals een Ryder Cup of de Olympische Spelen. Nu zijn we verwend met de jonge talenten die op een hoog niveau presteren en zelfs de selectie halen voor de Ryder Cup. Golf speel je op het terrein, maar het mentale aspect speelt ook heel hard mee. In golf moet je goed kunnen omgaan met je tegenslagen en je moet blijven presteren onder de mentale druk. Wij als amateurgolfers doen ook wel eens een mooie slag, maar elke slag telt mee en dan ben ik toch stiekem jaloers als iemand zoveel goede slagen op rij doet als hij een ronde onder PAR kan spelen.

Waar maakt u de komende weken extra tijd voor? 

We zijn uitgewandeld in de winter, nu is het tijd om opnieuw vrienden en familie op te zoeken. Weliswaar nog in de tuin, maar ik merk dat we nu vaker ‘à la minute’ afspreken wanneer het mooi weer is, gewoon omdat het dan kan. En ja, een barbecue is snel geregeld hé.

Met welke collega-ondernemer wilt u eens van gedachten wisselen en waarom? 

Oei, de lijst is lang hoor. Als ik met andere ondernemers spreek, hoor ik dikwijls dat iedere ondernemer zijn eigen story heeft. Een verhaal van initiatieven, tegenslagen, onverwachte wendingen, creativiteit en vooral een ongelofelijke drive om hun doel na te streven. Ik sta soms versteld van jonge ondernemers, hoe snel zij groeien in hun ondernemerschap en dat verdomd goed aanpakken. Bijvoorbeeld met Jeroen Poels van Deltaworx zou ik wel eens van gedachten willen wisselen.

Voor een etentje in welk restaurant zou u een afspraak durven verzetten? 

Het restaurant zal moeilijk te kiezen zijn, er zijn er nog zoveel. Graag in goed gezelschap, met vrienden lekker eten en we moeten eens goed kunnen lachen.

Zo gaan we heel graag naar Restaurantje den Beer: lekker, gezellig en altijd ambiance met ‘Gusje’. En ja, daar zit je midden in Antwaarpe en hoor je nog eens hoe die taal écht moet klinken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.