Nieuws Antwerpen Out of Office – Michaël Van Den Bril (Van Den Bril): “Vaarbewijs halen en wijncursus volgen.”

Out of Office – Michaël Van Den Bril (Van Den Bril): “Vaarbewijs halen en wijncursus volgen.”

Out of Office – Michaël Van Den Bril (Van Den Bril): “Vaarbewijs halen en wijncursus volgen.”

De hele zomer lang geven ondernemers uit onze regio in ‘Out of Office’ een inkijk in hun dagelijks leven. Ook Michaël Van Den Bril van Van Den Bril bezorgt ons zijn favoriete lijstje.

Op welke vakantiebestemming zou u met plezier een quarantaine van 14 dagen willen uitzitten?

Ik ben al jaren fan van Ibiza waar ik telkens graag nieuwe spots leer ontdekken en op zoek ga naar verborgen juweeltjes. Als ik echt moet kiezen is mijn volgende droombestemming Costa Rica.

En waar gaat (of ging) de vakantie deze zomer heen?

Château La Roque Margaux, een kleine château in het zuiden van Frankrijk. Ontzettend lieve mensen, zeer lekker eten en drinken en een warm gevoel. Perfecte locatie om een tijdje offline te zijn.

Waar zou u een toerist naartoe sturen die in uw regio iets moois wilt ontdekken?

De kleiputten en de bijhorende oude fabrieken in de buurt hebben zowel iets nostalgisch als prachtige fauna en flora. Iets wat we graag nog jarenlang in ere houden. Dat kan ik echt iedereen aanraden.

Welk gerecht en welke drank mogen ze op tafel zetten als u het feestvarken bent? 

Ik ben wel een fan van foodsharing. Fijne gerechtjes op hoog niveau gemaakt waarbij iedereen enthousiast wordt, stemt me altijd gelukkig. Als drankje kies ik hier standaard voor een Aperol Spritz.

Voor welke cursus zou u zich ooit nog willen inschrijven als u wat meer tijd heeft?

Dit jaar staat het behalen van een vaarbewijs op de planning. Nadien zou ik eindelijk graag een wijncursus volgen. Iets wat ik mezelf al enkele jaren beloof. Altijd intrigerend als iemand aan tafel veel van de smaken kent en me dat aanleert.

Met welke collega-ondernemer wilt u eens van gedachten wisselen en waarom?

Dan zou ik graag met Jan Suykens aan tafel zitten. Als ceo van Ackermans & van Haaren vind ik dat hij een van de mooiste Belgische bedrijven leidt, dit met een duurzame werking. In mijn branche kijk ik natuurlijk op naar Dries Van Noten die al zeer lang op een heel hoog niveau acteert in een toch zeer woelige sector.

Voor een etentje in welk restaurant zou u een afspraak durven verzetten?

Als je me in de winter belt om iets te eten in de ondergrondse kelder bij Roji, dan moet er al een zeer belangrijke afspraak staan om deze niet te (proberen) verzetten. Eten en setting vind ik absoluut geweldig.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.