Nieuws Antwerpen Out of Office – Stéphane Gevers (VOBIS Advocaten): “Trots op wat mijn goede vriend op de OS heeft gepresteerd.”

Out of Office – Stéphane Gevers (VOBIS Advocaten): “Trots op wat mijn goede vriend op de OS heeft gepresteerd.”

Out of Office – Stéphane Gevers (VOBIS Advocaten): “Trots op wat mijn goede vriend op de OS heeft gepresteerd.”

De hele zomer lang geven ondernemers uit onze regio in ‘Out of Office’ een inkijk in hun dagelijks leven. Ook Stéphane Gevers, partner bij VOBIS Advocaten, bezorgt ons zijn favoriete lijstje.

Op welke vakantiebestemming zou u met plezier een quarantaine van 14 dagen willen uitzitten? 

Er zijn nog vele plaatsen die ik wil ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan Canada, Zuid-Afrika, … Maar het ontdekken van een land en het uitzitten van een quarantaine is nogal contradictorisch. Als het dan toch gepaard moet gaan met quarantaine, sluit me dan maar op in een vakantiehuisje met zicht op (de Middellandse) zee.

En waar gaat (of ging) de vakantie deze zomer heen? 

Ver reizen zien we op dit ogenblik niet echt zitten. Mijn vriendin Charlotte is bijna 7 maanden zwanger, wat maakt dat we ons iets comfortabeler voelen bij een vakantie dicht bij huis. Het wordt dus de Belgische kust. Al is dat zeker geen straf. Sinds de komst van ons eerste zoontje Jules, nu 2,5 jaar oud, gaan we jaarlijks in augustus één à twee weken naar Knokke.

Begin deze maand was ik met een groep oud-studiegenoten in Ibiza. Het deed deugd om na anderhalf jaar waarin we elkaar toch minder hebben gezien, nog eens samen op reis te kunnen gaan en de vriendschapsbanden verder te versterken.

Voor welke artiest staat u als eerste in de rij om tickets te kopen? 

Ik was vroeger nogal een fan van Kanye West. Althans, dat was voor hij awardshows begon te verstoren en uiteindelijk zelfs een politieke loopbaan ambieerde. Van de persoon ben ik niet echt fan, maar zijn muziek kan ik nog steeds enorm appreciëren. Ik heb hem ook drie keer zien optreden en hij stelde nooit teleur.

Op welke sportprestatie bent u stiekem jaloers? 

Goede vriend en ex-ploegmaat Nick Celis speelde vorige week nog 3 X 3 basketbal op de Olympische Spelen. Ik weet uit eerste hand wat een inspanningen die Antwerpse kerels hebben moeten leveren, zowel op als naast het veld, gewoon al om daar te geraken. Alles zelf organiseren, inschrijven voor tornooien, tickets boeken, matchen van tegenstrevers analyseren, de tactische lijnen uitzetten, enzoverder. En het dan ook nog sportief waarmaken, naast de dagelijkse job.

We speelden samen bij Oxaco in tweede nationale en nu speelde (en coachte) Nick op het hoogste denkbare niveau, de Olympische Spelen. Al ben ik natuurlijk eerder trots dan jaloers op wat mijn goede vriend heeft gepresteerd. Ik weet immers ook wat hij er allemaal voor opgeeft.

Waar maakt u de komende weken extra tijd voor? 

In juli en augustus is het gerechtelijk verlof, wat maakt dat er minder zittingen zijn. In de advocatuur is dit normaal een rustigere periode. Ik heb me voorgenomen wat bij te lezen. Doorheen het jaar verzamel ik heel wat interessante bijdragen en teksten, maar het komt er vaak niet van om die ook effectief te lezen. Daar neem ik nu dus de tijd voor.

Uiteraard probeer ik ook van deze rustigere periode gebruik te maken om tijd door te brengen met het gezin. We hebben ons fietsen aangeschaft bij aanvang van de zomer en die hebben hun nut al bewezen.

Ook gaan we een nieuwe woning in Zoersel bouwen. De werken starten al binnen enkele maanden dus ook daar ben ik volop voorbereidingen voor aan het treffen.

Met welke collega-ondernemer wilt u eens van gedachten wisselen en waarom? 

Het is misschien niet echt een collega-ondernemer, maar voor wiens opinie ik steeds de tijd neem om ze te lezen, is die van econoom Geert Noels. Die opinie is steeds goed onderbouwd, of het nu gaat over economie, financiën, klimaat of onderwijs. Maar ook zijn tussenkomsten tijdens de aanpak van de coronacrisis vond ik steeds verhelderend. Niet voor niets had de Vlaamse regering hem gevraagd als onafhankelijk expert te zetelen in het economische relancecomité.

We zijn ook beiden oud-leerlingen van het Xaveriuscollege. Dat zal er ook wel iets mee te maken hebben.

Voor een etentje in welk restaurant zou u een afspraak durven verzetten? 

Een moeilijke vraag. In het Antwerpse hebben we echt wel heel veel goede en gezellige restaurants. Ik ben er enkele jaren terug al eens geweest, maar nu we met Zilte eindelijk ook een driesterrenrestaurant hebben, mag je me naar daar altijd meevragen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.