Nieuws Antwerpen Out of Office – Tom Horemans (Uw Geldarchitect): “Heist-aan-Zee wacht op ons.”

Out of Office – Tom Horemans (Uw Geldarchitect): “Heist-aan-Zee wacht op ons.”

Out of Office – Tom Horemans (Uw Geldarchitect): “Heist-aan-Zee wacht op ons.”

De hele zomer lang geven ondernemers uit onze regio in ‘Out of Office’ een inkijk in hun dagelijks leven. Ook Tom Horemans van Uw Geldarchitect bezorgt ons zijn favoriete lijstje.

Op welke vakantiebestemming zou u met plezier een quarantaine van 14 dagen willen uitzitten? 

Eender in welk deel van het land, als het maar Italië is. Italiaan zijn onder de Italianen als het ware. Bij het begin van de grote vakantie kunnen we niet snel genoeg weg zijn. Vaak op 30 juni al. Elk jaar gaan we de eerste week van juli om ons onder te dompelen in la dolce vita. Dan zit je nog net voor het massatoerisme. Steevast is het iedere keer weer een combinatie van cultuur en lekker eten!

En waar gaat (of ging) de vakantie deze zomer heen?

Ieder jaar zijn we de twee eerste weken van augustus terug te vinden in Heist-aan-Zee. En dat met de hele familie. Met ouders, broer en zus, kleinkinderen… We zien er heel veel mensen terug want het is traditioneel ook het moment om vrienden uit te nodigen. Dat het telkens van 1 tot 15 augustus doorgaat heeft dan weer te maken met mijn Kempense roots. In de Kempen lag het hoogtepunt van de vakantie vroeger altijd in die periode omdat dan ook de diamantsector met vakantie was.

Voor wie neemt u zeker de telefoon op, ook al is het 3 uur ’s nachts? 

Voor familie uiteraard. En dat is trouwens ook al echt gebeurd. En er zijn ook dierbare vrienden waarbij ik niet zou aarzelen. Voor klanten nog net niet, maar ik ben er zeker van dat die dat ook niet verwachten!

Welk boek wilt u deze zomer zeker lezen?

Het zal de derde keer zijn dat ik “Spookrijders staan nooit in de file” lees. Een boek van coaches Koen Van Den Brandt en Roel Van de Wiele. Het staat vol goede quotes en denkoefeningen voor ondernemers. Het laat je ook een beetje dwarsdenken. En laat dat nu net datgene zijn wat ik op financieel vlak ook doe. Ook “De Rest Is Parking” van Joost Houtman en Bart De Clerck gaat mee naar zee!

Voor welke artiest staat u als eerste in de rij om tickets te kopen? 

Zonder twijfel Bart Peeters. De link is uiteraard Heist-aan-Zee, het schitterende nummer over de plek waar we jaarlijks met vakantie gaan. Het is voor ons een kippenvelnummer. Temeer omdat het gespeeld werd op de begrafenis van een vriend die we ieder jaar weer ontmoetten tijdens onze kustvakantie. Vanzelfsprekend zijn we ook naar het concert van Bart Peeters in de Lotto Arena geweest.

Met welke collega-ondernemer wilt u eens van gedachten wisselen en waarom?

Steve Jobs zal een beetje moeilijk zijn, vermits de man overleden is. Maar zijn “one more thing”-manier van presenteren vind ik nog steeds schitterend. Wie hem kent, zal meteen weten waar ik het over heb. Wellicht is het haalbaarder om een keer met Wouter Torfs af te spreken. Hij is niet alleen een streekgenoot maar er zijn heel wat onderwerpen waarover hij zinnige dingen vertelt.

Voor een etentje in welk restaurant zou u een afspraak durven verzetten? 

Bartholomeus in Heist-aan-Zee. Ooit hebben we daar een etentje gekregen voor onze 40ste verjaardag. En dat was een echte topbelevenis. Chef Bart De Smet die zelf aan tafel komt en zijn tijd neemt. Een echte aanrader.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.