Nieuws Antwerpen Outfit Factory trekt naar groter pand in Borsbeek

Outfit Factory trekt naar groter pand in Borsbeek

Outfit Factory trekt naar groter pand in Borsbeek

BORSBEEK – De winkeloppervlakte van Outfit Factory in Borsbeek is fors vergroot van 150 naar 500 m². Daarvoor verliet de zaak het oude pand en opende feestelijk een nieuwe, eigentijdse workwear & safety store langs de Frans Beirenslaan. “We gaan van een stoffig oud winkeltje naar een ruim eigentijds pand met een unieke beleving en ruime parking”, zegt zaakvoeder Tim Claes.

Outfit Factory werd in 2005 opgericht door de broers Bram en Tim Claes. Het bedrijf biedt eigentijdse werkkledij en reclameoutfits aan. Outfit Factory beschikt ook over een grafische afdeling en bedrukkingsatelier waar klanten bedrijfskledij en promowear kunnen laten personaliseren met logo of imagokenmerken.

“De combinatie tussen assortiment, ondersteund door een grafische service en textielprints is uniek en biedt onze klanten een totaalpakket op gebied van workwear en company fashion”, vertelt Tim Claes. “Met nieuwe ontwikkelingen op het vlak van stoffen en ontwerp van modellen spelen we in op de eigentijdse normen van ergonomie en veiligheid. In ons assortiment, dat regelmatig aangevuld wordt met nieuwe producten, bevinden zich uitsluitend zorgvuldig geselecteerde merken die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en die inspelen op de specifieke vragen van elk beroep en vakgebied.”

Sinds midden 2018 behoort Outfit Factory tot de Prosafco groep. Die telt 7 vestigingen: Lier, Borsbeek, Roeselare, Hamme, Beerse, Bree en Hasselt. Er werken 135 mensen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.