Nieuws Antwerpen Overstock Home lanceert in Schoten nieuw showroomconcept

Overstock Home lanceert in Schoten nieuw showroomconcept

Overstock Home lanceert in Schoten nieuw showroomconcept

SCHOTEN – De tijdloze designcollecties van Overstock Home zijn enorm geëvolueerd, waardoor er ook werd gesleuteld aan het showroomconcept. De vernieuwde formule wordt nu voor het eerst in Schoten gepresenteerd met 18 volledig ingerichte leefwerelden om de consument onder te dompelen in een totale interieurbeleving voor elke stijl.

Overstock Home dicteert geen vaste stijl, maar geeft iedereen de ruimte om die zelf in te vullen en biedt hierbij de nodige hulp van professionals. Dit maken ze waar door hun extreem modulair assortiment. Quasi elk item in de showroom kan je volledig naar wens personaliseren. “Creëer je eigen thuis-gevoel met het moduleerbare gamma tafels, stoelen, zetels, salon- en bijzettafels en consoles en combineer het met de brede waaier aan kasten”, klinkt het ook bij Overstock Home in Schoten.

Moduleerbaar showroomconcept

18 moduleerbare sfeermodules vormen de U-vormige ruggengraat aan de buitenzijde van de showroom in de new concepstore in Schoten. Deze flexibele belevingsruimtes hebben vier verschillende stijlen: basic beige, lightbox (met of zonder print), zwart & functioneel en PU & Mortex.

De centrale functionele zone is opgedeeld in een sofaplein vooraan, een tafel- en stoelenplein achteraan en een klantenservice- en kassacomplex in het hart van de ruimte. In deze laatste zone kan de consument stalen ontdekken van alle zachte materiaalopties en al dan niet onder begeleiding van een adviseur zijn favoriete interieur samenstellen. De showroom toont per product een maximaal aantal opties verdeeld over de verschillende sfeermodules. Voor de algemene inrichting van de showroom werd geopteerd voor een zo strak mogelijke basis. Elke module kan steeds aangepast worden mits de indeling volgens de gulden formule (slakkenhuisprincipe) behouden blijft.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.