Nieuws Antwerpen Pakt één van deze regionale kandidaten schoonheidsprijs?

Pakt één van deze regionale kandidaten schoonheidsprijs?

Pakt één van deze regionale kandidaten schoonheidsprijs?

EMBLEM/MERKSEM/SINT-NIKLAAS – Traditiegetrouw worden in september de genomineerden voor beste schoonheidssalon en –instituut bekendgemaakt. Bij de kanshebbers zitten drie regionale kandidaten: Beauty Elle uit Emblem, Diosa uit Merksem en Schoonheidsinstituut Vermandel uit Sint-Niklaas.

Zowel in de categorie van beste schoonheidssalon als die van beste schoonheidsinstituut werden 6 kandidaten genomineerd. Ieder van hen heeft vooraf een grondig dossier ingezonden, rijkelijk geïllustreerd met marketingmateriaal, foto’s en vragen zeer correct beantwoord. Ook het bezoek van een mystery guest telde mee in de jurering.

Beauty Elle

Beauty Elle maakt kans om de titel van beste schoonheidssalon 2020 te winnen. Els Raeymakers startte dertig jaar geleden en is sinds drie jaar met de zaak actief in Emblem. Klantentevredenheid, verjongend werken en veroudering van de huid tegengaan, zijn de belangrijkste prioriteiten in het salon.

Diosa en Schoonheidsinstituut Vermandel zitten bij de genomineerden van beste schoonheidsinstituut 2020. Stephanie Severino Fernandes begon bij Diosa met het concept beauty of mind through body en biedt niet alleen schoonheidsbehandelingen, maar ook lichaamsbehandelingen onder de vorm van mental coaching aan.

Schoonheidsinstituut Vermandel

Debby Vermandel is al 25 jaar schoonheidsspecialiste en biedt naast de klassieke schoonheidsbehandelingen ook de nieuwste trends op schoonheidsgebied aan.

In oktober mogen de genomineerden hun zaak voorstellen aan de vakjury. Op 30 november wordt de prijs uitgereikt in het Kasteel van Brasschaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.