Nieuws Antwerpen Pandava opent in Brasschaat derde Noord-Antwerpse winkel

Pandava opent in Brasschaat derde Noord-Antwerpse winkel

Pandava opent in Brasschaat derde Noord-Antwerpse winkel

BRASSCHAAT/HOEVENEN – Op de Bredabaan, waar Pens & Bags de deuren sluit, opent dit weekend Pandava Brasschaat. Het gaat om de derde vestiging in Noord-Antwerpen voor de expert in papierwaren en benodigdheden voor school en kantoor.

Na bijna 30 jaar, waarvan 19 jaar in Brasschaat, geeft het team van Pens & Bags de fakkel door aan een nieuwe generatie. Zo wordt Pandava Brasschaat op 9 november de 3de vestiging voor het bedrijf uit Hoevenen. Het bestaande winkelteam maakt mee de overstap en zal de nieuwe uitbaters ondersteunen.

“Deze kans bood zich op het juiste moment aan”, zegt ceo Carlo Bollen van Pandava. “Pandava heeft immers grote toekomstplannen en nog geen winkel in deze regio.” Met winkels te Hoevenen en Schoten, een webshop en een grote business-to-business-afdeling, kan het bedrijf rekenen op meer dan 40 jaar ervaring.

“We breiden het bestaande assortiment uit met ons ruime aanbod in alles wat nodig is voor school en kantoor, van schrijfwaren tot boekentassen, reis-accessoires, printer-benodigdheden en zoveel meer. Voor alle klanten, zowel privé als professioneel, wil Pandava Brasschaat een plek zijn om geïnspireerd te worden en georganiseerd te werk te kunnen gaan”, vertellen uitbaters Karin en Katleen Spies.

Pandava werd in 1978 opgericht in Ekeren en verhuisde intussen naar Hoevenen, waar hoofdkantoor, magazijn en winkel gevestigd zijn. In 2011 kwam er met de overname van Pasmans te Schoten een tweede winkelfiliaal bij. Het bedrijf is er trots op nog steeds in dezelfde familiale handen te zijn en stelt op dit moment meer dan 25 enthousiaste mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.