Nieuws Antwerpen Panos en Decathlon Schelle bundelen thuislevering dankzij A12Shopping

Panos en Decathlon Schelle bundelen thuislevering dankzij A12Shopping

Panos en Decathlon Schelle bundelen thuislevering dankzij A12Shopping

SCHELLE – Panos en Decathlon Schelle hebben het mogelijk gemaakt voor inwoners uit de Rupelstreek om bij hen een bestelling te plaatsen en deze nog dezelfde dag per fiets geleverd te krijgen. Zo hoeft de buurtbewoner of het bedrijf, die normaal tot bij winkelcentrum A12Shopping zou komen, geen verplaatsing te maken.

De twee winkels waren afzonderlijk op de plannen aan het broeden. Het is de vastgoedeigenaar van winkelcentrum A12Shopping die hen bij elkaar bracht. “Bij het begin van de uitbraak van het virus hebben we het voor onze retailers mogelijk gemaakt om gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde webshop op de website van A12Shopping. Panos Schelle is nu de eerste die vanaf 4 mei op de kar springt en we verwachten nog verder te kunnen uitbreiden naar de andere retailers”, zegt Bruno Janssens van Quest For Property.

Zo wordt het dus mogelijk voor inwoners van Boom, Aartselaar, Schelle, Niel, Rumst en Hemiksem om het volledige assortiment van Panos en sportgerief van Decathlon op dezelfde dag van bestelling aan huis geleverd te krijgen.

Voor bestellingen bij Decathlon Schelle kunnen de buurtbewoners zich richten tot de webshop van Decathlon of de chat van de Facebookpagina ‘Decathlon Schelle’. Voor bestellingen bij Panos kunnen de buurtbewoners vanaf maandag 4 mei terecht op www.A12shopping.be.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.