Nieuws Antwerpen Parfuma viert 50-jarig bestaan met nieuw filiaal in Hove

Parfuma viert 50-jarig bestaan met nieuw filiaal in Hove

Parfuma viert 50-jarig bestaan met nieuw filiaal in Hove

De gekende Antwerpse luxe parfumerie Parfuma blaast 50 kaarsjes uit dit jaar. Om dat te vieren, opent de parfumerie een derde filiaal in Hove. Naast een parfumerie zal ook het beauty center Skin Expertise Parfuma aanwezig zijn. Het filiaal in Hove zal fungeren als hoofdzetel.

Sinds 1971 is Parfuma een vaste waarde in Antwerpen. Oprichter Philippe Breckpot gaf het roer in 2011 door aan zijn kinderen Caroline en Benoît. “Wij zijn heel trots op wat papa allemaal gerealiseerd heeft. Het gouden jubileum van ons 50-jarig bestaan mag dan ook met veel fierheid in de verf gezet worden. Wij kijken er enorm naar uit om begin november onze derde vestiging in het zuiden van Antwerpen officieel te openen en Parfuma naar een hoger niveau te tillen,” aldus Caroline Breckpot.

De nieuwe vestiging in Hove is maar liefst 225 m² groot en wordt uitgebouwd tot een parfumerie en een beauty center. Voor het innovatieve interieurconcept van de beauty hotspot hebben ze dan ook samengewerkt met PUUR, een design agency uit Antwerpen. “In onze nieuwe vestiging willen we niet alleen een adembenemend mooie, luxueuze en tijdloze setting neerzetten maar tevens een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt. Zowel qua concept, aanbod, beleving als service moet deze luxe parfumerie dé referentie worden binnen de beauty retail sector”, vertelt Benoît Breckpot.

Ook het online luik wordt opnieuw geëvalueerd. “Online willen we ons onderscheiden van andere beauty webshops qua aanbod, beleving, advies, enzovoort. We willen ons sterk verhaal blijven vormgeven en Parfuma nog meer op de kaart zetten zowel offline als online”, sluit Benoît Breckpot af. De officiële opening van het nieuw filiaal in Hove is voorzien op dinsdag 9 november.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.