Nieuws Antwerpen PASEC Port veegt verliescijfers weg

PASEC Port veegt verliescijfers weg

PASEC Port veegt verliescijfers weg

pasecPASEC Port heeft tijdens het boekjaar 2014/2015 een bedrijfsresultaat gerealiseerd van 97.000 euro. Daarmee worden de verliescijfers van het vorige jaar weggeveegd. Onder de streep bleef er dan ook een nettowinst over van 116.000 euro.

Als specialist in het vastleggen van ladingen in het schip en op de kade heeft PASEC Port een sterke reputatie. Het bedrijf is al sinds 1956 actief in de haven en bedient daarbij een grote portefeuille aan klanten. De firma heeft zich vooral gespecialiseerd in grote stukken en stalen pijpen.

In 2009 werd PASEC Port overgenomen door de Group Gosselin, dé specialist in verhuizingen en transporten uit Deurne. In dit opzicht krijgt PASEC volgens het jaarverslag “voldoende steun om de gevolgen van de risico’s op de markten op te vangen en de continuïteit van de activiteiten te garanderen.”

Aan de Oosterweelsteenweg in Antwerpen werd een omzet gerealiseerd van 10,2 miljoen euro, zowat 300.000 euro meer dan het jaar ervoor. Er werden voor 10,6 miljoen euro aan bedrijfsopbrengsten geboekt, 1,4 miljoen euro meer dan in 2014/2015.

PASEC wordt aangestuurd door Paul Verkooijen en Timotheus Olluyn, de vorige eigenaars van de firma die na de overname door Gosselin aan boord gebleven zijn. Voor Gosselin zetels Marc Smet in de raad van bestuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.