Nieuws Antwerpen Passagiers vinden opnieuw de weg naar Luchthaven Antwerpen

Passagiers vinden opnieuw de weg naar Luchthaven Antwerpen

Passagiers vinden opnieuw de weg naar Luchthaven Antwerpen

Luchthaven Antwerpen ziet de passagierscijfers en zakenvluchten stijgen tijdens het tweede kwartaal van 2021. “In mei en juni zien we een zeer mooie bezettingsgraad op de vluchten vanop onze luchthaven. De passagiers hebben duidelijk de weg naar onze luchthaven en de goesting om te reizen teruggevonden”, zegt ceo Eric Dumas.

In totaal reisden in het tweede kwartaal 32.352 passagiers via de Antwerpse luchthaven. “We kunnen deze cijfers niet vergelijken met 2019. Enkele bestemmingen worden nog niet aangevlogen en ook vinden er na de stopzetting van de activiteiten bij Air Antwerp momenteel geen vluchten plaats naar Londen. Onze luchthaven is wel in gesprek met kandidaten om deze route opnieuw op te nemen”, zegt Dumas.

Zakenvluchten

Bij de business vluchten is er een duidelijk herstel merkbaar. “In juni haalden de zakenvluchten opnieuw het niveau van 2019 en ook de vliegscholen hebben hun activiteiten hernomen. Beide zaken dragen bij aan het verdere herstel van de activiteiten van de luchthaven”, zegt ceo Eric Dumas.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.