Nieuws Antwerpen Passid uit Mortsel lanceert nieuw coronaproduct TipUp

Passid uit Mortsel lanceert nieuw coronaproduct TipUp

Passid uit Mortsel lanceert nieuw coronaproduct TipUp

MORTSEL – Het Mortselse Passid brengt met de TipUp een nieuw coronaproduct op de markt. Het product is bedoeld om knoppen, toetsen en schakelaars in te duwen zonder besmet te raken. Met de TipUp Pro kan je zelfs schuiven openen zonder ze aan te raken.

Met de geleidelijke heropstart van ondernemingen en bedrijven en de heropening van de winkels, zullen de volgende weken steeds meer mensen zich in hun vrije tijd naar buiten of naar het werk begeven. Daarom lanceert Passid de TipUp om knoppen, toetsen en schakelaars niet met de vingers maar met de TipUp zelf te gebruiken en zo het besmettingsgevaar te verminderen.

“Omdat heel veel mensen die knoppen, toetsen en schakelaars gebruiken, zijn drukknoppen een groot risico met betrekking tbt de overbrenging van bacteriën en infecties, en dus ook met betrekking tot de overbrenging van het Covid-19 virus”, zegt Sidney Tops, zaakvoerder van Passid.

De TipUp wordt in de Kempen geproduceerd en is 100% CO2 neutraal.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.