Nieuws Antwerpen Passwerk opende tweede vestiging in Hasselt

Passwerk opende tweede vestiging in Hasselt

Passwerk opende tweede vestiging in Hasselt

hildePasswerk, het bedrijf dat gespecialiseerd is in het functioneel testen van software en het uitvoeren van quality assurance opdrachten, opende een nieuwe vestiging op de Corda Campus in Hasselt. Bijzonder aan Passwerk is dat het voor haar activiteiten uitsluitend een beroep doet op medewerkers met een autismespectrumstoornis. Het bedrijf had al een vestiging in Berchem.

“Wij bieden deze diensten inmiddels al meer dan 7 jaar aan,’ zegt Nico De Cleen, Managing Director van Passwerk. “Onze klanten zijn zeer tevreden over de geleverde prestaties van onze test engineers. Zij werken sneller, zonder kwaliteitsverlies en vinden ‘bugs’ die andere testers over het hoofd zien. Indien de samenwerking langer duurt, worden onze test engineers functionele specialisten van een applicatie, wat hun meerwaarde nog doet toenemen.”

Passwerk
is als bedrijf opgezet vanuit de VDAB, GOV De Ploeg en de sociale werkplaats Ergasia. Het gaat om een vorm van economische dienstverlening met een sociale dimensie.

“Onze test engineers zijn zeer breed inzetbaar en leveren output die beantwoordt aan de eisen en verwachtingen van onze klanten. Tegen marktconforme prijzen leveren wij meer dan marktconforme prestaties,” zegt De Cleen.

Dankzij een grondige screening, professionele opleiding in softwaretesting en de assistentie en opvolging door de zes jobcoaches kunnen de test engineers heel sterke resultaten voorleggen. Momenteel zijn er een 50-tal actief bij klanten in verschillende sectoren, teams, settings en omgevingen. De test engineers worden voornamelijk ingezet op locatie, maar kunnen ook werken vanuit de test factories in Berchem en nu dus ook Hasselt.

“De Corda Campus is het technologisch centrum van Limburg. Een moderne, dynamische en inspirerende omgeving,” zegt Dirk Rombaut, Commercieel Directeur. “Het leek een must voor een sociaal innovatief bedrijf als Passwerk om hier een kantoor te openen.”

Op de foto: de burgemeester van Hasselt, Hilde Claes en managing director van Passwerk, Nico De Cleen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.