Nieuws Antwerpen Pastaproducent Maviglia uit Kapellen komt in Kempense handen

Pastaproducent Maviglia uit Kapellen komt in Kempense handen

Pastaproducent Maviglia uit Kapellen komt in Kempense handen

KAPELLEN – Ambachtelijk pastaproducent Maviglia uit Kapellen, bekend als de pastaleverancier van Njam TV- kok Peppe Giacomazza, maakt vanaf nu deel uit van de familiale groep Agora Culinair. “Met deze stap kunnen Enrico en Sara Maviglia zich 100% focussen op hun hoogwaardige productie”, motiveert eigenaar Mario Vleugels van de Kempense groep.

Maviglia is het bedrijf van het koppel Enrico en Sara Maviglia. Zij creëerden samen met Peppe Giacomazza al twaalf verschillende kwalitatieve, huisgemaakte pastavariëteiten, elk met een unieke structuur en karakter. Die leveren zij sinds 2010 zowel vers als in diepvries aan horeca-zaken in gans het land. “Het startte allemaal uit een samenwerking met Peppe Giacomazza, bekend van Njam TV en van zijn restaurant La Botte in Genk”, vertelt Enrico. “Het was daar dat wij op het idee kwamen om de huisgemaakte pasta’s van de Italiaans-Limburgse chef-kok voor iedereen beschikbaar te maken.”

Voor Agora Culinair was de opname van het bedrijf in de familiale groep een perfecte opportuniteit. “Wij zien in onze sector dat steeds meer horecaprofessionals voor hun klanten zoeken naar authentieke producten waar de smaak en de kwaliteit primeren. Vers en ambachtelijk: daar ligt vandaag de focus. Daarin kunnen wij als familiale groothandel voor hen nog het verschil maken”, aldus Mario Vleugels.

De voorbije twee jaar nam Agoria Culinair ook andere familiale en authentieke bedrijven zoals slagroomproduct Brouwers, Fritboerke, Limbufreez en Horeca IJscentrale over en betrokken ze ook Horeca Meat Service in de groep. “Steeds gaat het er ons om het bedrijf in kwestie vooral verder te laten draaien op eigen kracht, met 100 % focus op de sterke kernproducten en -activiteit; maar onze sterkte in marketing, distributie en logistiek als versterkende factor in te zetten. Bovendien kunnen onze klanten nu deze authentieke pastaproducten van Maviglia aankopen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.