Nieuws Antwerpen Pastorale in top 100 van beste restaurants ter wereld

Pastorale in top 100 van beste restaurants ter wereld

Pastorale in top 100 van beste restaurants ter wereld

REET – Toprestaurant Pastorale in Reet is opgenomen in de top 100 van beste restaurants ter wereld. Het Franse La Liste baseert zich voor zijn score op de beoordelingen van restaurantgidsen en klanten.

Pastorale van chef Bart De Pooter, met twee Michelinsterren en 17/20 in de Gault & Millau gids, staat op plaats 93 in La Liste met een score van 95,50%.

Het enige andere Belgische restaurant in de top 100 is het driesterrenrestaurant Hof van Cleve van Peter Goossens, dat op plaats 68 staat met 96,50%.

Vooral Japanse en Chinese restaurants zijn zeer goed vertegenwoordigd in La Liste. Frankrijk komt op de derde plaats en de top 5 wordt vervolledigd met de Verenigde Staten en Spanje. België staat op de dertiende plaats.

Op de eerste plaats van La Liste 2020 staat het Franse restaurant Guy Savoy uit Parijs, gevolgd door Le Bernardin uit New York, Ryugin uit Japan, Sugalabo uit Japan en L’Arpège uit Parijs.

La Liste baseert zich voor zijn quotering op de compilatie van honderden restaurantgidsen en miljoenen online beoordelingen van klanten.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.