Nieuws Antwerpen Patisserie Lints wil van Pasen toch nog feest maken

Patisserie Lints wil van Pasen toch nog feest maken

Patisserie Lints wil van Pasen toch nog feest maken

ANTWERPEN – Voor veel patisserieën is Pasen een topperiode, maar de coronacrisis gooit nu wat roet in het eten. Patisserie Lints maakt zich toch sterk om er ook dit jaar een feest van te maken. De Antwerpse patisserie zet dit weekend volop in op ontbijtpakketten.

Patisserie Lints engageert zich om alle Antwerpenaren toch een lekker paasfeest te bezorgen, met de mogelijkheid om aan huis te laten leveren. Dat kan in Antwerpen of één van de omliggende gemeenten. Ook afhaling is gedurende het hele paasweekend mogelijk. Daarbij worden de regels rond social distancing gerespecteerd.

“Familie en vrienden uitnodigen is dit jaar geen optie, dus velen zullen hun paasfeest in intiemere kring laten doorgaan”, zegt Eddy Van Tittelboom, zaakvoerder van Patisserie Lints. “Maar we zijn niet bij de pakken blijven zitten en willen ook in 2020 van Pasen een feest maken.”

De pakketten kunnen online besteld worden via de webshop of telefonisch tot en met vrijdag 10 april. Er is de keuze tussen een luxeontbijt, een ontbijt voor kinderen en een high tea.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.