Nieuws Antwerpen Patrick Lecluyse weg bij Van Moer Logistics

Patrick Lecluyse weg bij Van Moer Logistics

Patrick Lecluyse weg bij Van Moer Logistics

ZWIJNDRECHT – De Wase logistieke groep Van Moer Logistics heeft afscheid genomen van ceo Patrick Lecluyse. De West-Vlaamse manager was er aan de slag sinds oktober 2016. Patrick Lecluyse zegt dat hij zich integraal wil toeleggen op zijn bestuursmandaten. Hij is onder meer voorzitter van de TVH Groep.

Patrick Lecluyse is de gewezen ceo van onder andere Betafence en was coo bij Beaulieu. Eind 2015 verliet hij Beaulieu en ging begin 2016 als ceo aan de slag bij het Brabantse verpakkingsbedrijf Omnichem. Minder dan een jaar later ruilde hij die baan in voor de topfunctie bij Van Moer Logistics, een grote speler in zijn sector. “Het aanbod van Van Moer was een offer you can’t refuse“, zo zei Lecluyse bij zijn aantreden.

Na 2,5 jaar lopen ook de wegen van Van Moer Logistics en de ceo echter uit elkaar. Eigenaar Jo Van Moer had Lecluyse bij zijn aantreden nog ‘the right man on the right place‘ genoemd. Van Moer Logistics is een absolute snelgroeier in de markt en een familiaal gedreven bedrijf. Het zijn twee factoren die destijds de doorslag gaven in de keuze van Lecluyse. Bij Van Moer Logistics verving hij Eric Noterman, die stopte nadat hij nog de strategie voor de toekomst had helpen uitstippelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.