Nieuws Antwerpen Paul Martens van A.T.A. International overleden

Paul Martens van A.T.A. International overleden

Paul Martens van A.T.A. International overleden

ANTWERPEN/HOVE/AARTSELAAR – Paul Martens, zaakvoerder van A.T.A. International, is onlangs op 73-jarige leeftijd overleden. Hij overleed thuis in Hove.

ATA international biedt sinds meer dan 30 jaar diensten aan als accountants en belastingconsulenten voor kleine en middelgrote ondernemingen in België en Europa. Het kantoor heeft momenteel een vestiging in Antwerpen en in Brugge, dankzij de samenwerking met Lievens.

De oorspronkelijke vennootschap werd in 1988 opgericht als Mertens, Koevoets & Partners in Aartselaar. Een jaar later wijzigde de benaming naar Mertens & Partners. In 2001 verhuisde Paul Martens de maatschappelijke zetel naar Hove. Eind 2015 werd de benaming Martens en Partners gewijzigd in Accountants & Tax Associates International. Op dat moment werd de maatschappelijke zetel ook verplaatst van Hove naar Antwerpen. Paul Martens bleef al die tijd actief.

Het rouwbericht kan u hier raadplegen.

De afscheidsplechtigheid, en teraardebestelling op de begraafplaats van Hove, vond in intieme familiekring plaats.

Namens Made in Antwerpen onze oprechte deelneming en sterkte aan de familie en het team van A.T.A. International.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.