Nieuws Antwerpen PaulC Holding koopt kantoorruimte in Antwerpse Beaujeanproject

PaulC Holding koopt kantoorruimte in Antwerpse Beaujeanproject

PaulC Holding koopt kantoorruimte in Antwerpse Beaujeanproject

ANTWERPEN – PaulC Holding realiseerde in juni de aankoop van een kantoorpand op de Frankrijklei in Antwerpen. Het bedrijf zet zo haar eerste stappen naar een totale vernieuwing in eigen rangen en wil plaats creëren voor start-ups en scale-ups met betaalbare kantoorunits. Momenteel voert PaulC ook gesprekken met Zorgbedrijf Antwerpen voor het huren van een handelspand, dat eveneens door projectontwikkelaar DCA gerealiseerd werd.

In het verleden deed het neoclassicistische herenhuis dienst als familiepension van de zussen Beaujean en later als kantoorgebouw voor de Crédit Colonial et Commercial. Vandaag is het pand van projectontwikkelaar DCA beschikbaar voor wie op zoek is naar een luxueuze woonst in het centrum van Antwerpen en ook een kantoorpand. Begin 2021 neemt PaulC Holding er intrek met het eigen personeel en voorziet het ook (tijdelijke) kantoorruimtes voor start-ups en scale-ups.

“Samen met Rinus De Smet van DG Retail en Peter Smolders, hoofd verkoop van DCA, startten we een zoektocht die vrij snel eindigde op de Frankrijklei. We zochten locaties waar we enerzijds stevig mee kunnen uitpakken naar mogelijke huurders, maar die anderzijds ook praktisch in te richten en goed bereikbaar zijn”, zegt Jimmy Allewijn, zakelijk directeur van JA-Hospitality management, een dochteronderneming van PaulC Holding.

PaulC Management en JA-Hospitality management zijn momenteel door heel Vlaanderen op zoek naar locaties om ondernemers, start-ups en scale-ups samen te brengen. JA-Hospitality management start in het voorjaar 2021 ook met meetingrooms en co-office-locaties over heel Vlaanderen. Haar eerste realisatie wordt een handelspand op Kempischdok-Westkaai op het Antwerpse Eilandje. JA-Hospitality is momenteel in onderhandeling januari 2021 uit te baten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.