Nieuws Antwerpen PEAS verkoopt veganistische lekkernijen nu ook in Antwerpse winkel

PEAS verkoopt veganistische lekkernijen nu ook in Antwerpse winkel

PEAS verkoopt veganistische lekkernijen nu ook in Antwerpse winkel

ANTWERPEN – PEAS opent binnenkort in Antwerpen een winkel waar het zijn veganistische kaneelrollen, zogenaamde cinnamonrolls, aan de man zal brengen. Naast de winkel in Hasselt, die de deuren opende in de zomer van 2018, wordt het de tweede zaak van het concept bedacht door ondernemers Els Berx en Davy Rosiak.

PEAS staat voor vegan cinnamonrolls, smakelijke kaneelrollen gemaakt op basis van plantaardige ingrediënten, afgewerkt met meer dan vijftien verschillende toppings. In 2018 won PEAS de BE Vegan Award voor beste (web)winkel. De start van PEAS ligt in de keuken thuis, bij Els Berx en Davy Rosiak. “Bijna 3 jaar geleden zijn we gestart met vegan lunches en geëvolueerd naar een aanbod van vegan desserts, toen nog met een uitgebreider aanbod. Dat was erg succesvol en heeft geleid tot de lancering van een crowdfundingscampagne waarbij we ons vooropgesteld doel snel gehaald hebben.”

Derde winkel in de pijplijn

Enkele maanden later, in de zomer van 2018, opende het duo zijn eerste fysieke winkel in het centrum van Hasselt. Dat werd een schot in de roos, zodat de weg vrij lag voor een tweede zaak, waarbij de keuze op Antwerpen viel. Bovendien wordt ernaar gestreefd om in 2020 een derde winkel te openen. “We zijn met PEAS gestart omdat we willen bijdragen aan de manier waarop mensen nog al te vaak over veganistisch eten denken. Dat kan ook gewoon heel lekker zijn en hoe kan je dat beter tonen dan met een smaakvol dessert?”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.