Nieuws Antwerpen Personal Shoppers e5 mode vallen in de smaak

Personal Shoppers e5 mode vallen in de smaak

Personal Shoppers e5 mode vallen in de smaak

SINT-NIKLAAS/AARTSELAAR – De MyStyle-Service van e5 mode overschrijdt de kaap van 4.000 afspraken. Mannen en vrouwen kunnen in alle e5-winkels terecht voor gratis personal shopping en maken er ook gebruik van. De winkels in Dendermonde, Aartselaar en Turnhout noteerden al 2 jaar het meeste afspraken.

Sinds maart 2017 biedt e5 mode de MyStyle-Service aan in al zijn winkels. Wat begon als een proefproject in een selectie van winkels, is nu een vaste waarde in het winkelconcept van e5 mode.

“De professionele tips en hulp maken een winkelbezoek leuker, vlotter en vruchtbaarder”, zegt Alexander Talpe, ceo van e5 mode. “De klant vindt sneller wat hij nodig heeft en verrast zichzelf met een nieuwe look. MyStyle is een extra troef van onze winkels en we zijn erg tevreden dat de dienst zo’n succes kent.”

In Dendermonde, Aartselaar en Turnhout maakt het grootste aantal klanten een MyStyle-afspraak. Dit geldt zowel voor 2017 als voor 2018. Ongeveer 10% van de afspraken werd door mannen gemaakt.

Personal Shopper

MyStyle werd in het leven geroepen om klanten een verwenmoment te bieden, hen te helpen tijd te besparen of hen een nieuwe look te bezorgen. Een afspraak maken kan in de winkels of via de online agenda op de e5-website. De Personal Shopper staat dan in de gekozen winkel, op het gekozen tijdstip gedurende één uur ter beschikking van de klant. Het gaat om een e5-medewerker die hiervoor specifiek is opgeleid.

Het Belgische familiebedrijf e5 mode werd gesticht in 1979 en heeft een 70-tal winkels, verspreid over heel België, waarvan twee Experience Stores. De modeketen stelt zo’n 470 mensen tewerk en realiseert een jaarlijkse omzet van ruim 80 miljoen euro. Het hoofdkantoor van e5 mode is gevestigd in Sint-Niklaas.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.