Nieuws Antwerpen Personaliseer je eigen Magnumijsje op de Meir

Personaliseer je eigen Magnumijsje op de Meir

Personaliseer je eigen Magnumijsje op de Meir

ANTWERPEN – In de nieuwe Magnum Pleasure Store op de Meir in Antwerpen kunnen mensen hun eigen Magnumijsje personaliseren. Het pop-up concept van het ijsmerk dat rondtrekt in België, is nog tot eind september geopend.

In 2014 opende er al eens een Pleasure Store van het populaire ijsmerk Magnum, toen in de Antwerpse Stadsfeestzaal. De keuze bestond toen uit 3 toppings en 2 chocolades om je eigen Magnumijsje te personaliseren. Bij de pop-up die de deuren opent op de Meir, en exclusief in België voorkomt, heb je de keuze uit meer dan 18 verschillende toppings en 6 chocolades.

Het populaire ijsmerk van Unilever vierde vorig jaar nog haar 30ste verjaardag. Nu opent het dus 6 jaar na de eerste, opnieuw een pop-up Pleasure Store in Antwerpen. Nog tot eind september kunnen mensen er genieten van hun gepersonaliseerde Magnumijsje.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.