Nieuws Antwerpen Peugeot-garage wordt Albert Heijn

Peugeot-garage wordt Albert Heijn

Peugeot-garage wordt Albert Heijn

peugeot De voormalige garage van Peugeot in de Karel Oomsstraat te Berchem, wordt overgenomen door supermarktketen Albert Heijn. De bekende Peugeot-vestiging in Berchem verhuisde in het begin van het jaar naar een nieuw pand aan de Boomsesteenweg in Wilrijk. Het gebouw nabij de Antwerpse Singel was al die jaren zoveel als een heus icoon dat elke Antwerpenaar kent.

De vraag was toen wat er met het oude gebouw zou gebeuren. Er gingen geruchten als zou er een kerk in ondergebracht worden van een of andere godsdienst.

Een en ander is ondertussen ontkend. Het gebouw wordt naar alle waarschijnlijkheid overgenomen door de Nederlandse groep Ahold dat er een nieuwe vestiging van Albert Heijn wil in onderbrengen. Het is ondertussen nog even afwachten op de nodige vergunningen.

Albert Heijn zou daarmee zijn offensief op de Vlaamse distributiemarkt verder uitbouwen. De Nederlanders hebben in nauwelijks drie jaar zo’n 25 supermarkten geopend in Vlaanderen en zetten daarmee de traditionele marktleiders Delhaize, Colruyt en Carrefour sterk onder druk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.